Mărkuș: „Meciul Timișoara – Oradea e de Liga I”

17 Aug. 2011, 16:57 Seria 2
Mărkuș:**

Liga a II-a va debuta vineri cu partida dintre FC Timișoara și FC Bihor, două echipe pe care doar comisiile le-au împiedicat să evolueze în primul eșalon. Deși vor evolua în deplasare, orădenii vor să înceapă cu dreptul noul sezon și să obțină minim un punct pe terenul vicecampioanei.

„Ne-am pregătit foarte bine pentru acest sezon. Sper la o victorie, deviza noastră pentru acest meci este „punct sau puncte”. Va fi mai greu în acest sezon decât în precedentul, dar suntem o echipă care muncește mult și dă totul pe teren. Principalele contracandidate la promovare sunt Timișoara și Bistrița. Vineri vor fi pe teren două echipe cu valoare de Liga I, deci vrem să oferim și un meci de Liga I”, a spus Adrian Mărkuș, atacantul lui FC Bihor.

„Dezamăgirea a trecut”

Tânărul atacant orădean spune că momentul greu de după aflarea faptului că nu vor evolua în Liga I a trecut și că acum e pregătit pentru noul sezon, ce va aduce o nouă luptă la promovare.

„Dezamăgirea a trecut. Au fost lucruri care ne-au afectat în primul rând pe noi, dar acum suntem gata să tragem din nou la promovare. Nu îmi propun neapărat titlul de golgeter, cel mai important pentru mine este să îmi ajut cât mai mult echipa”, a zis Mărkuș.

Articol scris de Mihai Cinpoeru

17 Aug. 2011, 16:57 Seria 2
Pe aceeași temă