Marius Stoica are parte de un meci greu la debutul ca principal la CS Mioveni. „Nu ne mai permitem pași greșiți”

Marius ANGHEL 23 Oct. 2015, 12:31 Seria 2

Noul staff tehnic al CS Mioveni se află în fața primului examen, meciul de campionat de la Brașov. Nu este deloc un meci ușor, în fața unei foste echipe de Liga 1, iar antrenorul Marius Stoica știe importanța acestui joc. Misiunea antrenorilor este una dificilă, mai ales după rezultatele înre­gis­trate în ultima perioadă, însă noul principal crede că jucătorii galben-verzi au puterea de a câștiga acest meci.

– Marius, cum vezi meciul de la Brașov, primul de la revenirea la echipa mare?
– Un meci foarte greu, în care nu ne permitem să mai facem pași greșiți. Ne dorim din tot sufletul să nu pierdem la Brașov și să avem rezultate pozitive ca să ne îndeplinim obiectivul.

– Apropo de obiectiv, locurile 1-6, este realizabil?
– Din această postură, cu 11 puncte, cu două jocuri foarte grele, acum, la început, este foarte greu, dar trebuie să îl realizăm. În plus, jucătorii sunt afectați, iar eu trebuie să îi fac să înțeleagă, să-i scot din căderea asta psihică… după trei înfrângeri acasă, nu e așa ușor… În schimb, afară rezultatele au fost OK, iar eu încerc acum să-i capacitez să scoatem un rezultat pozitiv la Brașov.

– Ce probleme de lot sunt?
– După cum se știe, Răuță este suspendat 6 etape, iar absența lui contează destul de mult. Sperăm însă ca această lipsă să nu se vadă în joc, iar ceilalți să suplinească absența lui.

– Cum ai găsit echipa?
– Avem un lot destul de bun, valoros, care poate să treacă și aceste momente mai grele.

– Cunoști jucătorii?
– Sunt și câțiva jucători noi, dar în perioada următoare ne vom cunoaște foarte bine. În rest, 80 la sută din ei îi cunosc destul de bine.

Ce știi despre adversarul de sâmbătă?
– FC Brașov este o echipă foarte bună, care vine după niște rezultate nu foarte bune, pentru că nu a câștigat la Cluj, dar au însă o continuitate în rezultate. Au început să joace bine și trebuie să fim foarte atenți să le blocăm jocul pe care îl au.

– Ți-ai stabilit un obiectiv pentru următoarele meciuri?
– E musai să avem rezultate pozitive ca să ieșim din pasa asta. Putem câștiga meciurile pe care le avem, pentru că nu există echipă care să domine campionatul ca și joc.


 

„Ne așteaptă un joc dificil. Noi trebuie să lucrăm la moralul jucătorilor… Sunt cam demoralizați, așa am văzut noi în aceste zile, de când am venit. Putem câștiga meciul de la Brașov, pentru că au mai câștigat și alții aici. Toate echipele sunt acolo, fiecare poate câștiga la alte echipe. Important este să nu pierdem jocul ăsta… și un punct să scoatem și apoi să câștigăm cu Baia Mare. Trebuie să câștigăm cât mai multe meciuri, să ne ridicăm puțin de acolo de unde suntem în clasament, pentru că toată lumea se aștepta la altceva de la echipă”, a spus, la rândul său, Iordan Eftimie, noul antrenor secund al echipei argeșene.

„Este un meci foarte important pentru încrederea băieților după ultimele rezultate. Trebuie neapărat să scoatem un rezultat pozitiv pentru viitor, pentru a intra în play-off, pentru încrederea jucătorilor… Va fi greu, ținând cont că întâlnim o echipă care vine din Liga 1 și are ca obiectiv promovarea. Obiectivul nostru este realizabil, pentru că suntem la trei puncte de play-off. Condiția este ca jocul să meargă mai bine de acum înainte și să ne dăm seama de situația în care suntem toți, nu numai jucătorii…”, a declarat și Mihai Olteanu, antrenor secund.

Articol scris de Silviu Mihai

Marius ANGHEL 23 Oct. 2015, 12:31 Seria 2
Pe aceeași temă