Marinescu, în stand-by!

25 Feb. 2012, 11:52 Seria 2
Marinescu,** în stand-by!

Situație incertă pentru goalkeeper-ul Andrei Marinescu. Propunerea de reziliere a contractului acestuia cu Alro nu a ajuns pe masa Consiliului de Administrație. Forul de conducere al grupării slătinene nu se va întâlni nici în weekend.

Continuă să se pregătească separat de ceilalți componenți ai lotului. Deși președintele executiv Jane Nițulescu spunea zilele trecute că va recomanda încetarea relațiilor contractuale cu Marinescu, aluminiștii nu au luat o decizie în privința fostului portar al Rapidului. Vicepreședintele Consiliului Județean, Ioan Ciugulea, a precizat că în C.A. nu s-a luat în discuție acest caz.

„Până acum nu a ajuns la noi nicio propunere de reziliere a contractului lui Marinescu. Consiliul de Administrație nu se va întâlni în aceste zile”

Andrei Marinescu a intrat în conflict cu oficialii celor de la Alro după ce nu a efectuat vizita medicală alături de lotul echipei slătinene. Conducerea executivă a hotărât ca goalkeeper-ul de 27 de ani să nu participe la cantonamentul din Antalya, iar ulterior Marinescu a fost diagnosticat cu rubeolă. În această perioadă, titularul postului de portar în turul campionatului a avut un program individual de pregătire, la baza „Metalurgistul”.

Sursa: Olt TV

25 Feb. 2012, 11:52 Seria 2
Pe aceeași temă