Marian Spiru, pe picior de plecare?!

05 Mar. 2009, 15:35 Seria 2
Marian Spiru, pe picior de plecare?!

Surse din cadrul clubului Jiul susțin că vicepreședintele Consiliului Director, Marian Spiru, unul dintre oamenii de încredere ai finanțatorului Alin Simota, ar vrea să stea departe de fotbal, cel puțin pentru o perioadă. Sursele bine informate spun că Marian Spiru are mai multe nemulțumiri, unele chiar de ordin financiar.

 

„Nu comentez nimic. Clubul Jiul are anul acesta 90 de ani de existență și nu vreau să spun nimic. Nu vreau să mânjim această aniversare. Este totuși o aniversare ce merită atenția mai mult decât altele”,a spus diplomatic omul care este de multă vreme mâna dreaptă a patronului. Și finanțatorul Alin Simota  a spus că nu cunoaște nimic despre o eventuală plecare. „Nu știu cine scoate aceste zvonuri. Știu că Marian Spiru și-a băgat concediu pentru că vrea să se ocupe de părinții săi care au probleme de sănătate”, a spus boss-ul Jiului.

 

Marian Spiru veste de mai bine de 5 ani în conducerea clubului, timp în care a cochetat atât cu prima ligă cât și cu liga secundă. Anul trecut a părăsit Jiul pentru un post la UTA dar a revenit în Vale pentru că spunea oficialul la vremea respectivă, nu poate fi cumpărat cu iluzii. Pentru episodul nedorit cu Ionuț Chirilă, Marian Spiru a dat clubul arădean în judecată. „Totul s-a rezolvat și din partea mea UTA poate să joace în campionat”, a spunea vicepreședintele „minerilor”.

 

Altfel au existat mai multe voci care au afirmat că fostul jucător al echipei Poli Timișoara, fost jucător de echipă Națională, Ionel Ganea ar putea reveni pe gazon, ghici unde, tocmai la Jiul Petroșani, în liga a doua. „Nu știu de unde ați mai scoas-o și pe asta, dar noi nu i-am propus nimic lui Ganea”, a spus patronul Alin Simota.

 

articol scris de Loredana Juglea
 

05 Mar. 2009, 15:35 Seria 2
Pe aceeași temă