„M-am bucurat pentru FC Olt. Alro a avut condiții, dar a ratat o nouă șansă”

14 Jun. 2012, 12:48 Seria 2

Revenit în țară după un nou sezon petrecut în Arabia Saudită, unde s-a ocupat de pregătirea tinerilor goalkeeperi ai clubului Ittihad Jedah, Sabin Ciurea este la curent cu parcursul grupărilor secunde din județ. Fostul portar al divizionarei A FC Olt a urmărit pe internet meciurile susținute de echipele slătinene.

Fostul antrenor cu portarii al grupărilor Alro și FC Caracal a încheiat un nou sezon petrecut în Orient, unde s-a ocupat de pregătirea tinerilor goalkeeperi ai clubului Ittihad Jedah. Aflat la mii de kilometri distanță, Sabin Ciurea nu a ratat meciurile susținute de divizionarele secunde FC Olt și Alro. Tehnicianul consideră că Alro avea toate condițiile pentru a reuși accederea în Liga I.

„M-am uitat tot timpul pe internet, am văzut toate meciurile care au fost televizate. La Alro au fost condiții, dar au ratat o nouă șansă. S-au cheltuit bani mulți, păcat pentru că lumea s-a cam săturat. Dacă îi luăm după nume, Alro avea un lot foarte bun, dar au avut rezultate oscilante. M-am bucurat pentru FC Olt, au un lot bun, mi-a părut rău că au pierdut nemeritat la Târgoviște, dacă reușeau atunci să câștige se puteau desprinde mai devreme, căpătau încredere, pentru că totuși lipsa de experiență s-a simțit. S-a văzut mâna lui Oprescu, iar promovarea pe care a reușit-o cu Alro nu a fost întâmplătoare”, a declarat Sabin Ciurea despre parcursul divizionarelor secunde.

„Singurătatea mă determină să nu mai plec”

După doi ani petrecuți departe de casă, Sabin Ciurea a hotărât că este momentul să ia o pauză. Fostul portar al divizonarei A FC Olt i-a anunțat pe arabi că nu își mai prelungește contractul pentru sezonul viitor.

„Înainte să plec, am purtat discuții cu conducerea, le-am spus că m-am simțit bine, dar mi-a fost greu din cauza singurătății. Vreau să stau și eu acasă cu familia. Le-am spus că dacă sunt de acord, peste un an am să revin. Din punct de vedere financiar este incomparabil cu ceea ce este aici, dar singurătatea mă determină să nu mai plec. Am avut rezultate bune, în primul an am câștigat Cupa Arabiei Saudite, iar în campionat am terminat pe locul doi, sezonul acesta am terminat pe trei”, a mai spus Sabin Ciurea.

Sursa: Gazeta Nouă

14 Jun. 2012, 12:48 Seria 2
Pe aceeași temă