Luțu mai crede în promovare

23 Dec. 2011, 14:53 Seria 2
Luțu mai crede** în promovare

A fost unul dintre cei mai talentați jucători pe care i-a dat fotbalul slătinean. A evoluat pentru Universitatea, Steaua, Rapid sau Galatasaray, iar pe finalul carierei s-a întors la malul Oltului să îmbrace tricoul celor de la Alro. Ionuț Luțu spune că în returul campionatului echipa locală trebuie să continue cursa pentru promovare.

Problemele cu care Gloria Bistrița și FC Timișoara se confruntă în actuala stagiune îl fac pe Luțu să fie optimist în privința șanselor aluminiștilor de a reuși accederea în Liga I. Fostul decar al Științei consideră că pentru formația slătineană sezonul nu e compromis, iar elevii lui Daniel Mogoșanu se mai pot gândi la promovare. „Hagiluțu” speră ca și cealaltă echipă a județului, FC Olt, să-și îndeplinească obiectivul menținerii în Liga a II-a.

„Se putea și mai bine, dar asta e. Dacă speră Târgoviște la promovare, de ce să nu sperăm și noi. Nu e pierdut anul. Mai e returul, dacă sunt problemele astea, jucătorii de la Timișoara și Bistrița or să plece și chiar dacă merg până la capăt, nu or să mai aibă puterea să câștige așa cu ăștia mici. Plus de asta, avem la Timișoara, cu Bistrița acasă. Sper să se îndepărteze și Piatra Olt de zona retrogradării, să rămână și ei în Liga a II-a”, a spus fostul fotbalist.

Ionuț Luțu își dorește ca noul an să-i aducă licența de antrenor și speră ca iubitorii fotbalului să fie în continuare alături de Alro Slatina.

Luțu va petrece Crăciunul la Slatina, împreună cu familia, pentru ca noaptea dintre ani să-l găsească alături de patronul Stelei, Gigi Becali.

sursa: Olt TV

23 Dec. 2011, 14:53 Seria 2
Pe aceeași temă