Luceafărul Oradea i-a găsit înlocuitor lui Marius Popa. Un fost antrenor al bihorenilor din Liga 2 revine pe banca tehnică

Marius ANGHEL 11 Jun. 2016, 20:26 Seria 2
Luceafărul Oradea i-a găsit înlocuitor lui Marius Popa.** Un fost antrenor al bihorenilor din Liga 2 revine pe banca tehnică

Luceafărul Oradea a promovat la pas din Seria a V-a a Ligii 3 și acum începe să se pregătească de Liga 2. Cu toate că jucătorii au primit vacanță după finalul sezonului, conducătorii grupării bihorene au rămas pe baricade și au căutat un înlocuitor pentru antrenorul Marius Popa, interimar în ultimele etape după ce pe parcursul campionatului echipa a fost condusă de Zsolt Musznay și Dan Dobai. Fostul portar anunțase într-un interviu acord pentru Liga2.ro că nu vrea să continue ca antrenor principal. Tocmai de aceea, Florin Farcaș a fost contactat și se pare că și-a dat acordul pentru a o prelua pe Luceafărul.

Farcaș, care a mai fost antrenor la Luceafărul în 2013, dar a pregătit-o în Liga 2 în anul 2010 și pe FC Silvania Șimleu Silvaniei, va avea funcția de consilier tehnic, anunță arenabihoreana.ro, și va colabora cu Marius Popa și Cristian Lupuț.

„Da, este adevărat că am vorbit cu cei de la Luceafărul Oradea. Am spus că sunt deacord să fiu consilier tehnic în condițiile în care nu îmi afectează în niciun fel munca la CSM Oradea. În cele din urmă, după discuțiile și cu conducerea CSM-ului, am decis să îmi asum responsabilitatea și să ajut fotbalul. E nevoie de o echipă competitită în Bihor și sunt de acord să pun umărul”, a declarat Florin Fărcaș.

„Eu am fost antrenor interimar. Nu vreau să continui în această meserie. Simt că nu e pentru mine. Ce e prea mult, strică. Am îndeplinit obiectivul, mă bucur că am putut să ajut și le mulțumesc că au avut încredere în mine, dar mă întorc la secția mea (râde). Vreau să continui să antrenez portarii. Acolo mă simt ca și peștele în apă. E bine să te întinzi doar cât ți-e plapuma”, a spus, cu sinceritate, pentru Liga2.ro, Marius Popa, care nu credea că e așa de greu rolul de antrenor principal: „E foarte greu să fii antrenor principal. E atâta presiune. Acum mi-am dat seama. Ai 30-35 de caractere și trebuie să-i împaci pe toți. Deocamdată voi rămâne aici, dar dacă va fi vreo ofertă mai bună voi pleca”.

Echipa bihoreană se va reuni pe 18 iunie, tot atunci urmând a se face cunoscute și numele noilor achiziții din lot.

Marius ANGHEL 11 Jun. 2016, 20:26 Seria 2
Pe aceeași temă