Luceafărul Oradea dă start pregătirilor fără patru jucători din lotul de Liga 3

Marius ANGHEL 16 Jun. 2016, 17:44 Seria 2
Luceafărul Oradea** dă start pregătirilor fără patru jucători din lotul de Liga 3

Cea de-a doua echipă din noul sezon al Ligii 2 care va da start pregătirii în această vară este Luceafărul Oradea, nou-promovata din Seria a 5-a a Ligii 3. Gruparea bihoreană își va relua antrenamentele vineri, 17 iunie, de la ora 11:00, la Baza Sportivă „Luceafărul” din Sânmartin.

Printre jucătorii pe care Florin Farcaș, noul antrenor al Luceafărului, îi va avea la reunire nu se vor regăsi, potrivit site-ului bihon.ro, fundașii Mădălin Popa (15 minute jucate în retur), Daniel Supuran (80 de minute), cât și mijlocașii Alin Floruț (69 de minute) și Paul Mihuța (62 de minute). Cei patru jucători nu au fost păstrați în lot pentru eșalonul secund, niciunul nereușind să se impună.

Cât privește situația lui Alexandru Sorian, achiziționat în iarnă după ce s-a despărțit de UTA Bătrâna Doamnă, mijlocașul va participa la reunire, însă se va antrena separat, deoarece este în proces de recuperare după ce a fost operat pentru ruptura ligamentului încrucișat anterior și menisc la genunchiul drept. Revenirea sa pe teren este așteptată peste circa o lună și jumătate.

Dacă reunirea va fi efectuată mâine, în cantonament centralizat la baza proprie se va intra peste zece zile, pe 27 iunie, iar la finalul acestuia, potrivit sursei citate mai sus, se va pleca în Austria în stațiunea montană Mallnitz, unde vor fi susținute și două jocuri de verificare. La revenirea în țară, Luceafărul mai are programate meciuri amicale cu ACS Poli Timișoara, Gaz Metan Mediaș sau ASU Poli Timișoara.

Foto: bihon.ro

Marius ANGHEL 16 Jun. 2016, 17:44 Seria 2
Pe aceeași temă