Lovitură pentru Olimpia. Căpitanul s-a accidentat și riscă să nu mai joace în acest sezon. „Din păcate, verdictul a fost dur”

Marius ANGHEL 14 Apr. 2016, 13:57 Seria 2
Lovitură pentru Olimpia. Căpitanul s-a accidentat și riscă să nu mai joace în acest sezon.**

Olimpia Satu Mare s-a apropiat la trei puncte de Universitatea Cluj, echipă care se află pe ultimul loc din play-out-ul Seriei a II-a care asigură menținerea în Liga 2, după victoria din weekendul trecut. Sâmbătă aceasta joacă tocmai împotriva clujenilor, iar o victorie este extrem de importantă pentru sătmăreni dacă vor să nu aibă emoții pe final de sezon. „U” a scăpat pentru moment de faliment, însă s-a despărțit de Mihai Teja, iar gândurile fotbaliștilor nu sunt tocmai la fotbal, având în vedere că n-au mai fost plătiți de foarte mult timp.

Totuși, misiune echipei lui Mircea Bolba nu este una ușoară, având în vedere probleme de lot pe care le are înaintea acestui important joc. Căpitanul Cosmin Iuhas s-a accidentat și poate rata restul meciurilor din play-out, Ciprian Brata a fost eliminat în deplasarea de la Pâncota, Chivari și Mureșan sunt și ei pe tușă, în timp ce Heil și Sălăgeanu s-a pregătit la o intensitate redusă și este incert. În schimb, fundașul Valter Heil e refăcut și s-ar putea să fie titular sâmbătă.

„Din păcate, am mari probleme pe banda stângă. Iuhas s-a accidentat la gambă și nu va mai putea juca în acest sezon, Brata e suspendat, Sălăgeanu abia marți a revenit la antrenamente. În plus îl mai avem și pe Mureșan bolnav… Sper să ne descurcăm”, a spus, citat de gazetanord-vest.ro, Mircea Bolba.

„La un antrenament am simțit dureri la gambă și, din păcate, verdictul a fost dur, ruptură musculară. Sper să mă refac și să mai prind măcar ultimul meci, cel cu Pâncota de acasă”, a declarat și Iuhas.

Cât privește problemele de la „U” Cluj, antrenorul Olimpiei, Mircea Bolba, nu-și dorește ca gruparea clujeană să se desființeze. Altfel, pentru a proteja gazonul de pe stadionul Olimpia, tehnicianul și-a pregătit jucătorii în primele trei zile ale acestei săptămâni pe terenul echipei din Decebal, iar joi antrenamentul va avea loc la Micula. De vineri de la prânz se intră în cantonament pentru meciul de sâmbătă, de la ora 11:00.

Marius ANGHEL 14 Apr. 2016, 13:57 Seria 2
Pe aceeași temă