Gest superb la Ploiești: un suporter al Petrolului, aniversat în vestiarul „lupilor”. Grigore a primit vești bune înaintea meciului cu ACS Poli

Marius ANGHEL 15 Nov. 2018, 17:59 Campionat

Gest superb al lui Laurențiu Marinescu și compania în această dimineață. Înaintea antrenamentului, petroliștii i-au făcut o surpriză unui împătimit susținător al echipei ploieștene. Tânărul Cristian Ardeleanu și-a aniversat împlinirea vârstei de 14 ani în mijlocul „lupilor”, primind, cu această ocazie, un tort, o minge și un tricou de joc al Petrolului.

Cristian suferă de sindromul Down, dar nu ratează meciurile Petrolului, fiind un mare fan al „galben-albaștrilor”.

Marinescu și Cazan, apți pentru meciul cu ACS Poli

Altfel, elevii lui Octavian Grigore pregătesc meciul de sâmbătă, de la Timișoara, cu fosta prim-divizionară ACS Poli, care și în acest sezon își continuă parcursul slab și se află pe penultimul loc în Liga 2, la egalitate cu „lanterna roșie” Dacia Unirea Brăila.

Pentru partida de pe stadionul Electrica, lista indisponibililor Petrolului s-a micșorat. Căpitanul Laurențiu Marinescu și fundașul central Lucian Cazan și-au reluat antrenamentele și vor fi apți pentru întâlnirea care are loc de la ora 13:00. Sebastian Ghinga rămâne, totuși, în afara lotului și pentru acest joc, mijlocașul urmând să înceapă de săptămâna viitoare pregătirea cot la cot alături de colegii săi, sperându-se să revină pe gazon pentru ultimele întâlniri ale anului.

Înaintea desfășurării etapei a 17-a, Petrolul e pe locul 3, cu 35 de puncte, cu trei mai puțin decât liderul Chindia.

Marius ANGHEL 15 Nov. 2018, 17:59 Campionat
Pe aceeași temă