„Locul trei este realizabil”

13 Jan. 2012, 14:53 Seria 2

Avansul pe care îl au fostele divizionare A Gloria Bistrița și FC Timișoara îi face pe aluminiști să spere la poziția a treia în clasamentul seriei. Fundașul central al celor de la Alro Slatina, Bogdan Vișa, consideră că diferența de puncte este greu de recuperat, însă ultima treaptă a podiumului le poate aparține la finalul sezonului.

Câteva zile au mai rămas până la reunirea lotului grupării Alro Slatina. Luni, principalul Daniel Mogoșanu va suna adunarea în vederea începerii pregătirilor pentru abordarea returului de campionat. Având obiectiv promovarea, șansele aluminiștilor s-au diminuat după ce fostele divizionare A Gloria Bistrița și FC Timișoara au fost repartizate în seria Vest. Speranțe au reapărut ca urmare a informațiilor legate de problemele financiare cu care se confruntă cele două cluburi, situație ce ar putea duce la imposibilitatea de a obține licența pentru Liga I. Fundașul central al celor de la Alro Slatina, Bogdan Vișa, consideră că echipa are mari șanse de a încheia sezonul pe locul trei.

„Ne dorim să facem un retur cât mai bun. O să ne aștepte o perioadă grea, dar eu spun că sunt condiții prielnice în Antalya pentru a pregăti partea a doua a campionatului. Normal că există speranțe la locul trei, suntem la doar două puncte. Este mai greu să ajungem în primele două, dar locul trei este realizabil”, a declarat Vișa.

„Nu există alte orgolii cu FC Olt, ci doar ambiția de a câștiga”

Alro Slatina va debuta în returul de campionat în compania celor de la FC Olt. Dacă în derby-ul din tur, echipa aflată sub comanda lui Dan Oprescu s-a impus, aluminiștii speră ca de data aceasta rezultatul final să fie în favoarea lor.

„Nu are importanță cu cine jucăm primul meci, este important să câștigăm, mai ales pentru că jucăm acasă. Nu există alte orgolii cu FC Olt, ci doar ambiția de a câștiga. Putea fi oricare echipă, că este FC Olt, așa s-a tras la sorți. Ei sunt primii, cu ei trebuie să începem. Ținta noastră este să avem rezultate cât mai bune”, a declarat fundașul central al celor de la Alro Slatina, Bogdan Vișa.

Mogoșanu sună adunarea luni, la ora 15.00

Lotul aflat sub comanda antrenorului Daniel Mogoșanu va relua, luni, pregătirile pentru abordarea returului de campionat. Aluminiștii se vor întâlni pentru prima dată în acest an, reunirea fiind programată la ora 15.00 la baza sportivă Metalurgistul.

Primul antrenament oficial va fi susținut cu începere de la ora 16.00 și va fi unul ușor, de reacomodare la efort. Marți, joi și vineri gruparea slătineană are programate câte două antrenamente pe zi.

Sâmbătă, Alro va susține primul meci de pregătire pe stadionul Metalurgistul. Suporterii vor avea ocazia să vadă la lucru noile achiziții în amicalul ce se va desfășura în compania formației din eșalonul al treilea, Damila Măciuca, cu începere de la ora 11.00.

Sursa: Gazeta Nouă

13 Jan. 2012, 14:53 Seria 2
Pe aceeași temă