Lincar revine pe bancă în jocul cu FC Caransebeș. CSM n-a înscris în meciurile în care tehnicianul a stat în tribună

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 17 Oct. 2014, 21:42 Seria 2
Lincar revine pe bancă în jocul cu FC Caransebeș.** CSM n-a înscris în meciurile în care tehnicianul a stat în tribună

Conducerea echipei CSM Râmnicu Vâlcea a primit ieri un fax de la Comisia de Disciplină, prin care a fost anunțată că antrenorul Erik Lincar are dreptul să stea pe banca tehnică în jocul de mâine, cu FC Caransebeș.

„Noi am cerut motivarea deciziei de suspendare a lui Erik, aceasta a venit cu întârziere, apoi am întrebat dacă are dreptul să stea pe bancă și am primit răspuns afirmativ. Pe înțelesul tuturor, pedepsele s-au contopit și astfel s-a redus. Decizia a venit ieri, dacă ajungea mai repede, Erik putea sta pe bancă o etapă mai devreme” a spus președintele Bogdan Medrea.

Lincar primise două suspendări pentru două spețe diferite, trei etape pentru eliminarea din timpul jocului cu Poli și patru etape pentru declarațiile făcute ulterior la adresa arbitrajului. Cum cele două pedepse s-au intersectat, acesta s-au contopit. Antrenorul principal din Zăvoi a lipsit ultimele cinci etape și un joc de cupă, timp în care și-a condus echipa din tribună.

Rămâne de văzut dacă revenirea lui Erik Lincar pe bancă va avea impact asupra echipei, care nu a reușit să înscrie în ultimele cinci etape.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 17 Oct. 2014, 21:42 Seria 2
Pe aceeași temă