Leonard Doroftei dă lovitura de start la meciul Fortuna – FC Bihor

Marius ANGHEL 13 Nov. 2014, 18:51 Seria 2
Leonard Doroftei** dă lovitura de start la meciul Fortuna - FC Bihor

În buna tradiție a clubului Fortuna Poiana Câmpina, la meciurile de pe teren propriu, lovitura de începere este dată de un personaj important din lumea sportului. Tradiția continuă și la meciul de sâmbătă, de la ora 11.00, din etapa a 13-a a Ligii 2, atunci când Fortuna joacă împotriva echipei FC Bihor.

Înainte de startul jocului, lovitura de începere va fi dată de un fost sportiv care nu mai are nevoie de nicio prezentare: Leonard Doroftei. „Moșul”, acum președinte al Federației Române de Box, va lua loc apoi în tribună pentru a susține trupa lui Aurelian Stamate în drumul către o nouă victorie, a patra consecutivă în Seria a II-a.

Buhuși poate reintra, Cioinac este incert

Cu două zile înaintea meciului cu FC Bihor, antrenorul Fortunei, Aurelian Stamate, are la dispoziție aproape tot lotul. Aproape, pentru că Ionuț Cioinac acuză dureri la spate și chiar dacă a făcut deplasarea la Reșița, nu a jucat, iar în această săptămână a făcut mai multe teste, atât la Câmpina, cât și la București. Un verdict clar încă nu există la acest moment, astfel că antrenorul Stamate nu știe dacă va putea miza pe Cioinac în meciul cu formația orădeană.

În schimb, de la începutul acestei săptămâni a reintrat în programul normal de pregătire Buhuși, care s-a refăcut după accidentare suferită în meciul de pe teren propriu cu ACS Poli Timișoara.

Fortuna Poiana Câmpina – FC Bihor Oradea va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul „Fortuna” din Poiana Câmpina. În tur, formația prahoveană s-a impus cu scorul de 3-1, golurile fiind marcate de Honciu, Minciună, Zsiga, respectiv R. Lukacs, din penalty.

Sursa: Sport Câmpina
Foto: Octav GANEA

Marius ANGHEL 13 Nov. 2014, 18:51 Seria 2
Pe aceeași temă