Lemnaru revine pe Cluj Arena! Atacantul și-a încheiat conturile cu Petrolul și e așteptat de Teja la reunire

Lemnaru revine pe Cluj Arena!** Atacantul și-a încheiat conturile cu Petrolul și e așteptat de Teja la reunire
  • Fostul golgheter al Universității Cluj este așteptat luni la reunirea lotului condus de Mihai Teja.
  • Valentin Lemnaru și-a reziliat contractul cu Petrolul și sunt șanse mari să revină pentru a patra oară la echipa clujeană care acum activează în Liga 2.


În ciuda situației financiare problematice și încă în căutarea unui finanțator care să cumpere clubul, Universitatea Cluj nu va duce lipsă de surprize la reunirea echipei, programată pentru luni, la ora 11:00. Sunt așteptați trei-patru jucători noi, iar cel mai important nume este cel al fostului golgheter de pe Cluj Arena, Valentin Lemnaru.

Atacantul a evoluat până la finalul anului trecut la Petrolul, dar n-a reușit să bifeze decât nouă partide și un singur gol în toate cele trei competiții în care a fost implicată echipa ploieșteană. Astfel, contractul său cu Petrolul a fost reziliat și atacantul este în prezent fără angajament. Lemnaru i-a promis lui Teja că va reveni la Universitatea Cluj, în cazul în care nu-și va găsi un alt angajament în Liga 1, până la reluarea campionatului.

Ar fi a patra revenire a lui Lemnaru la echipa „șepcilor roșii”. Atacantul a jucat pentru prima dată la Cluj, în 2009, tot în liga secundă. Apoi a plecat la Pandurii, în 2011 și 2013, dar s-a întors de fiecare dată la „U”. Ultima revenire a fost în 2015, după o perioadă scurtă petrecută la Steaua. În sezonul 2013 – 2014, Lemnaru a fost al doilea golgheter al campionatului, cu 13 reușite în tricoul lui „U” Cluj.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Pe aceeași temă