Lemac: „Visez să joc împreună cu fratele meu Brian în atacul Olimpiei”

Marius ANGHEL 17 Sep. 2013, 15:34 Seria 2
Lemac:**

Împrumutat în această vară de la Dinamo II, atacantul Denis Lemac s-a remarcat rapid prin evoluțiile avute atât în partidele de verificare cât și în cele două jocuri oficiale disputate până acum de Olimpia. Lovitura a dat-o însă sâmbătă la Reșița când a reușit să înscrie o dublă în prelungiri și să aducă Olimpiei un punct nesperat.

Invitat aseară la emisiunea Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV, Lemac a povestit ca a ajuns la Satu Mare la insistentele fratelui sau, Brian, care evolueaza la grupa de juniori a Olimpiei si că s-a sfatuit in permanenta cu antrenorul satmarean Cristi Popa.

„Mă bucur că am ales să vin la Satu Mare. Le mulțumesc celor de aici că au avut încredere în mine și sper să nu dezamăgesc”, a spus Denis care promite că va rămâne cu picioarele pe pământ după această dublă și anunță că va căuta să înscrie și alte goluri decisive pentru Olimpia.

„Sincer, mă așteptam să fiu schimbat mai ales că l-am văzut pe Kinczel la margine. Iar după ce domnul Csik m-a trimis în banda dreaptă chiar n-am mai sperat că vom reveni. Am avut acele momente de inspirație în prelungiri și mă bucur că am reușit să ne întoarcem cu un punct. Le dedic fanilor aceste reușite. Au fost fantastici și la Reșița”, a povestit Denis care mai are contract încă cinci sezoane cu Dinamo II.

„Mi-aș dori să semnez definitiv cu Olimpia dar deocamdată nu se poate. Am contract cu Dinamo II dar acum țin cu Steaua” a mărturisit cu sinceritate eroul Olimpiei de la Reșița.

Lemac a mai spus ca si-ar dori sa ramâna definitiv la Satu Mare si ca spera sa inscrie cât mai multe goluri in actualul sezon pentru gruparea satmareana. Visul lui Denis e ca intr-o zi sa joace alaturi de fratele sau Brian la Olimpia si impreuna sa ajunga cel putin la nivelul ligii intii. „Fratele meu joacă la juniorii Olimpiei la grupa domnului Cristi Popa. Visez ca într-o zi să formăm împreună atacul Olimpiei”, recunoaște Denis Lemac.

Originar din Sighetul Marmației, Denis a început fotbalul la vârsta de 13 ani, prima echipă la care a evoluat fiind Tisa Sighet, după care la 15 ani a trecut la Sporting Pitești. Evoluțiile bune l-au adus în atenția celor de la Dinamo București care l-au „recrutat”, el fiind cedat pentru început echipei a doua a clubului bucureștean. Pentru Dinamo 2 atacantul a jucat 18 meciuri și a marcat două goluri.

Tânărul atacant a cochetat și cu echipa națională de juniori, el fiind convocat la lotul U19, pentru care a evoluat doar în jocuri amicale.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

Marius ANGHEL 17 Sep. 2013, 15:34 Seria 2
Pe aceeași temă