„Câinii” mici l-au făcut fericit pe Diniță. Antrenorul lui Dinamo 2 și-a dorit calificarea: „Au fost momente în care am controlat jocul”

Marius ANGHEL 27 Oct. 2016, 00:27 Cupa

Dinamo II a demonstrat, în meciul cu Dinamo, din „16″-imile Cupei României, că nu a venit să se predea, însă a trebuit în cele din urmă să se recunoască învinsă după golul lui Patrick Petre, care a evoluat în acest meci pentru echipa mare antrenată de Ioan Andone. Antrenorul lui Dinamo 2, Laurențiu Diniță, și-a lăudat elevii și a vorbit despre experiența acestora de a-și întâlni idolii într-un meci oficial.

Vreau să felicit echipa noastră pentru jocul pe care l-a făcut. Eu cred că am ieșit cu capul sus din meciul ăsta. Un meci frumos, puteam să și egalăm, pe final. Cred că pentru public a fost un meci frumos. Ă‚sta e fotbalul. Sunt mândru de copiii ăștia. Au arătat că Dinamo are viitor. Eu știu că echipa mea a fost foarte motivată”, a declarat Diniță pentru Digi Sport, la finalul partidei, din „Ștefan cel Mare”.

A contat duelul din teren și în teren au fost momente în care am fost mai buni, în care am și controlat jocul. Sunt mulțumit de joc. Ei s-au motivat peste măsură, pentru că au jucat împotriva idolilor. Fiecare își dorește să ajungă în lotul mare”, a mai spus Diniță.

Andrei Tîrcoveanu, marcatorul golului prin care Dinamo II a egalat, a făcut pregătirea de vară cu echipa mare, dar Ioan Andone l-a trimis la echipa secundă, , iar Diniță a ținut argumenteze decizia „Fălcosului”: „Tîrcoveanu e un jucător foarte bun. El a ajuns la echipa a doua, pentru că sunt alți jucători mai experimentați decât el”.

Marius ANGHEL 27 Oct. 2016, 00:27 Cupa
Pe aceeași temă