Ioan Andone a intrat în vestiarul lui Dinamo 2 după ce puștii au chinuit echipa mare. „A fost șansa lor…”. Ce le-a spus „Fălcosul” și mesajul pentru fanii care îi cer demisia

Marius ANGHEL 27 Oct. 2016, 00:20 Cupa
Ioan Andone a intrat în vestiarul lui Dinamo 2 după ce puștii au chinuit echipa mare.**

Dinamo 2 – Dinamo 1-2. „Câinii” se califică în optimile Cupei României după un meci cu echipa secundă care va rămâne cu siguranță în istoria fotbalului românesc. Satelitul trupei din Ștefan cel Mare a făcut un meci excelent, iar Steliano Filip și compania au avut de tras până în ultimul minut pentru a obține calificarea.

După meci, tehnicianul Ioan Andone a ținut să-i felicite pe tinerii dinamoviști pentru prestația avută și chiar a dezvăluit că a mers în vestiarul echipei pregătite de Laurențiu Diniță pentru a-i lăuda personal. „Fălcosul” spune că în scurt timp mulți dintre jucătorii de la Dinamo 2 vor face pasul către echipa mare.

„Dacă era un joc-școală, era altceva. E un meci în care băieții de la Dinamo 2 au dat totul și eu îi felicit pentru asta! A fost șansa lor, au dat gol cu Dinamo și mă bucur pentru ei. Ei sunt viitorul lui Dinamo. Chiar am fost la ei în vestiar și i-am felicitat. Trebuie să le dai încredere acestor copii.

Mă uitam și eu la ei ce mândri erau. Mă uitam și la „copilul” mare și la cel mic. A fost prima dată când am jucat în această formulă și am folosit și niște jucători care au evoluat mai puțin.

O să mai vedeți schimbări la echipa mare, probabil o să vedeți și de la a doua echipă. Au arătat atitudine. Eu îi cunoșteam pe mulți dinte ei, s-au mai antrenat cu noi. Nu o să treacă mult timp și o să-i vedeți jucând la Dinamo.

Tîrcoveanu se mai antrenează cu noi, mai joacă la echipa mare. Nu e vorba că mi-a dat o palmă. Eu mă bucur când joacă bine.  Fiecare își încurajează echipa și caută să câștige„, a declarat Ioan Andone la Digi Sport, după meci.

În timpul partidei, puținii fani care au urmărit partida de la fața locului i-au cerut demisia lui Ioan Andone, însă tehnicianul spune că nu ia în calcul o plecare de la Dinamo. Fălcosul cere răbdare și spune că doar locul ocupat la final contează.

„Eu îi înțeleg pe fani că nu le convine situația din clasament. Nici nouă nu ne convine, dar o să muncim și le spun că important e cum vom fi la finalul campionatului. Nu comentez zvonurile (n.r. cu posibilii înlocuitori). Astea nu sunt bune nici de glume”, a mai spus Andone.

Marius ANGHEL 27 Oct. 2016, 00:20 Cupa
Pe aceeași temă