„La Lupeni cine latră e jupân”

22 Jun. 2009, 14:21 Seria 2
„La Lupeni cine latră e jupân

Vasile Stafie, căruia conducătorii de la Minerul Lupeni i-au dat alte sarcini în cadrul clubului, ocupându-se de Centrul de Copii și Juniori, a  avut o dispută mai aprinsă cu cei din conducere în urma partidei de campionat, cu ACU Arad, partidă pierdută de „mineri”, fiind demis. Acesta spune că nu poate trece cu vederea peste acel subiect nedorit. 

 

„Oficial pe mine nu m-a dat nimeni afară. Am fost doar „retrogradat” din funcție și trimis la Centrul de copii și juniori. Este un pas înapoi pentru mine pentru că nu am 70 de ani să fiu la Centru. Nu am apucat să mă ocup de copii pentru că s-a terminat campionatul. Mă deranjează vorbele scoase de o singură persoană care se intitulează salvatorul echipei. Pe lângă faptul că vorbește numai pe la spate prostii își alocă niște merite care de fapt nu sunt numai ale lui. Faptul că Minerul s-a salvat  se datorează jucătorilor, antrenorului, primarului Cornel Resmeriță care susține echipa, dar nu unui singur om care se laudă în stânga și în dreapta. Din păcate s-a uitat că Gigiu a venit la insistențele mele într-o perioadă când nimeni nu vroia să-l accepte. Jucătorii Gideon și Robert Cristian au fost aduși de mine și au fost unii dintre cei mai buni în retur, marcând goluri importante”, spune Stafie. 

 

„La Lupeni este unul singur care latră și îl știe toată lumea așa că nu mai trebuie să mai dau eu nume, dar important este că echipa s-a salvat de la retrogradare. La Lupeni cine latră e jupân. Toate acuzele mi s-au pus în spate de un singur om despre care am crezut că și-a revenit. M-a deranjat faptul că am fost făcut mincinos pe nedrept, iar acuzele au fost aduse la indicațiile unei singure persoane căruia nici nu vreau să-i pronunț numele. Îmi pare rău că eu l-am adus în fotbal în anul 1991. Nu-l învinuiesc pe primarul Cornel Resmeriță pentru jignirile pe care mi le-a adus pentru că îl cunosc bine ca om și eu cred că a judecat cu mintea altuia. La Lupeni cine se duce și latră primul acela e luat în seamă. Suntem prea bătrâni ca să ne mai certăm și nu avem timp să ne mai împăcăm. Pe mine personal primarul m-a ajutat foarte mult și las ca  timpul să le judece pe toate. Din păcate eu am fost singurul care a rămas cu imaginea pătată, dar să știe toată lumea că în 28 de ani în clubul Minerul nu știu dacă a fost unul mai corect ca mine cu propria echipă”, a mai declarat Stafie.

 

Vasile Stafie a fost demis imediat, după meciul de campionat, Minerul Lupeni – ACU Arad, scor, 1-2, fiind acuzat împreună cu alți jucători că ar fi blătuit meciul, acuze ce i-au fost aduse de către oficiali din cadrul clubului.

 

 

Articol scris de Loredana Juglea
 

22 Jun. 2009, 14:21 Seria 2
Pe aceeași temă