„La acest moment nu știm pe ce buget ne vom baza”

31 Jul. 2012, 15:40 Seria 2

După stagiul de pregătire centralizată de la Poiana Brașov, lotul echipei FC Olt Slatina a revenit, la sfârșitul săptămânii trecute, în localitate.

Deși oficialii de la FC Olt Slatina i-au transferat în această vară pe Adrian Pribac (CSM Râmnicu Vâlcea), Dan Săndulescu (CS Mioveni), Dima (Concordia Chiajna), Ninel Corcoveanu (Gloria Buzău), Alex Marin (CS Turnu Severin), George Roșca (CSM Râmnicu Vâlcea) și Șerban (Unirea Alba Iulia), lotul de jucători nu a fost încă definitivat. Președintele grupării slătinene susține că lotul va fi format din 25-26 de jucători, iar acest lucru presupune să se renunțe la serviciile a 4-5 fotbaliști.

„În cantonament au fost 30-31 de jucători. Trebuie să rămână un lot de 25-26 de jucători, iar lângă ei să facă pregătirea și câțiva copii de perspectivă, ori juniori, ori unii care au terminat junioratul. Facem jocuri de verificare și cu echipe de Liga a III-a, unde vor avea posibilitatea să evolueze și acești juniori. În funcție de ce decidem cu acești copii, vom ști și dacă renunțăm la 5-7 jucători. Poate rămân toți, poate ne despărțim de ei, nu știm la acest moment. Ne mai vine un copil din Arad în probe. Este un atacant, o să-l vedem și pe el”, a spus Gheorghe Constantin.

Oficialul echipei slătinene consideră că un lot numeros presupune și costuri suplimentare. „Eu spun că lotul trebuie să fie format din maximum 25-26 de jucători, pentru că un lot foarte numeros presupune cheltuieli mari, antrenează probleme legate de cazare, de masă. La acest moment nu știm pe ce buget ne vom baza”, a spus Gheorghe Constantin.

Fostul șef al arbitrilor l-a așteptat luni seara pe sârbul Bozidar Cosic, un fundaș central de 29 de ani de la CS Turnu Severin, pentru a semna un contract pe doi ani cu gruparea slătineană.

Sursa: Gazeta Nouă

31 Jul. 2012, 15:40 Seria 2
Pe aceeași temă