Kalai invoacă norocul pentru a câștiga la Slatina

09 Nov. 2011, 13:00 Seria 2
Kalai invoacă norocul** pentru a câștiga la Slatina

Jucător de bază sezonul trecut la Alro, Iosif Kalai speră ca CSM Râmnicu Vâlcea, echipă sub culorile căreia evoluează, să se impună în confruntarea cu formația slătineană. Fundașul central se așteaptă la un meci dificil cu „aluminiștii”.

Component al grupării Alro în sezonul trecut, fundașul central Iosif Kalai își întâlnește, sâmbătă, în Zăvoi, fosta echipă. Jucătorul defensiv susține că disputa cu formația slătineană nu este mai specială decât celelalte, însă se așteaptă la un meci dificil.

„Este un meci ca toate celelalte, în care ne dorim victoria. Încercăm în astea trei meciuri să obținem maximum, acum rămâne de văzut ce vom reuși. Sper să joc în meciul cu Alro, va fi o partidă dificilă, însă nu ne gândim la adversar, ne gândim să jucăm noi cât mai bine. Lupta pentru evitarea retrogradării va fi grea, în retur toate echipele se vor întări, noi sperăm să ne menținem pentru că nu avem echipă rea, dar când nu ai noroc…”, a declarat Kalai.

„Timișoara și Bistrița au prima șansă la promovare”

Fundașul central Iosif Kalai consideră că lupta pentru evitarea retrogradării va fi mai interesantă în acest sezon, decât cea pentru promovare.
Jucătorul defensiv este de părere că formațiile care vor accede în Liga I se cunosc într-un procent destul de mare.

„Eu zic că Timișoara și Bistrița au prima șansă la promovare. Cele două formații sunt experimentate, la noi se pune accent pe tineri, iar așa nu poți avea rezultate decât în timp, trebuie răbdare. Despre șansele celor de la Alro la promovare nu vreau să îmi dau cu părerea, este problema lor”, a mai precizat Kalai.

Sursa: Gazeta Nouă

09 Nov. 2011, 13:00 Seria 2
Pe aceeași temă