Jucătorii lui FC Olt și-au început programul de pregătire: „Fiecare dintre noi trebuie să dăm mai mult”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 07 Jan. 2013, 17:06 Actualizat: 07 Jan. 2013, 17:07 Seria 2
Jucătorii lui FC Olt și-au început programul de pregătire:  „Fiecare dintre noi trebuie să dăm mai mult”

Jucătorii grupării FC Olt Slatina au început, de luni, programul de pregătire pentru vacanță, urmând ca pe 21 ianuarie să se reunească la baza Metalurgistul. Goalkeeper-ul divizionarei secunde, Cristi Bordea, spera ca returul să le aducă rezultate. Slătinenii au încheiat dezamăgitor turul sezonului, clasându-se pe locul unsprezece.

Goalkeeper-ul grupării FC Olt Slatina, Cristi Bordea, speră ca în retur echipa să reușească să obțină rezultate. Singurul component al lotului care a evoluat toate minutele, în tur, crede că pentru a avea un parcurs bun este nevoie de mult mai multă muncă.

„Aștept un retur de campionat mai bun din toate punctele de vedere, fiecare dintre noi trebuie să dăm mai mult, să formăm un grup unit, și să avem realizări. Nu cred că ne dezavantajează faptul că nu vom juca în primele două etape, pentru că și celelate echipe vor sta, e mai bine pentru că nu vom mai avea pauză în timpul campionatului, iar terenurile vor fi mai bune”, a declarat goalkeeper-ul Cristi Bordea.

„Programul de pregătire trebuie respectat”

Portarul formației slătinene, Cristi Bordea, spune că a început programul de pregătire pentru vacanță. „Este prima zi din programul de pregătire, normal, trebuie respectat pentru ca să ne fie mai ușor când începem. Începem cu alergări de anduranță, după aceea de timp, este un program pe care fiecare dintre noi l-am primit, mai ales că ne așteaptă o perioadă grea de pregătire. Am pus un kilogram, două, până la începerea pregătirii le voi da jos, dar în niciun caz nu am făcut exces”, a mai spus Bordea.

FC Olt Slatina va relua pregătirile în vedera abordării returului pe data de 21 ianuarie, sub comanda tehnicianului Dan Oprescu.

Sursa: Gazeta nouă

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 07 Jan. 2013, 17:06 Actualizat: 07 Jan. 2013, 17:07 Seria 2
Pe aceeași temă