Jucătorii din Vale vor să-l detroneze pe „regele” tatuajelor Materazzi

29 Dec. 2008, 14:24 Seria 2
Jucătorii din Vale vor să-l detroneze pe „regele

Sunt frumoși, cu bani atenți la look-ul lor și drept urmare cu priză la fetele arătoase. Indiferent că joacă în prima ligă sau în liga secundă fotbaliștii au fost și vor fi la mare căutare. Nici jucătorii de la Minerul Lupeni nu sunt mai prejos. Aranjați, stilați dar mai cu seamă tatuați, jucătorii sucesc mințile fetelor frumoase.

 

Doi dintre jucătorii arătoși de la Minerul Lupeni se remarcă nu numai prin îmbrăcăminte ci și prin body painting. Alexandru Chițu și Cristian Diaconescu și-au tatuat pe părți ale corpului mai multe tatuaje cu mesaje creștine. Atacantul Chițu are nu mai puțin de trei tatuaje: o cruce mare pe spate și două mesaje pe antebrațe: „Nimic fără Dumnezeu’’si al doilea “Jesus”.

 

“Nu mă opresc aici, vreau să-mi mai fac câteva tatuaje la București. Am ales tatuaje cu mesaje creștinești fiindcă eu cred foarte mult în Dumnezeu”, spune Chițu care nu este numai liderul echipei la tatuaje ci și la goluri marcate.

 

Astfel Chițu a reușit să înscrie patru goluri în turul de campionat, care nu a fost unul reușit pentru echipa sa. „Concurentul” la tatuaje, Cristian Diaconescu are doar două tot cu mesaje creștine. Jucătorul are un tatuaj pe spate cu mesajul: „Aparțin LUI Dumnezeu” și unul pe picior cu numele său.

 

Nici eu nu mă opresc aici. Vreau să-l depășesc la tatuaje pe jucătorul Marco Materazzi.El are 16 tatuaje, eu vreau să mă mai multe ca el”, spune Diaconescu.

După un an de absență din cauza unei intervenții chirurgicale, Diaconescu va reveni, din retur pe terenul de joc. „Mă simt bine și abia aștept să fiu alături de colegii mei”,a declarat Diaconescu.

 

Noua moda în rândul fotbaliștilor este aceea de a-si tatua diverse lucruri pe piele, in locuri mai mult sau mai puțin vizibile. Acest trend s-a extins la toate nivelurile, dar starurile sunt cele care dau tonul.
După modelul Beckham și al celorlalte staruri, jucătorii români și-au tatuat corpul, printre primele "opere de artă" fiind numele copiilor lor.

Pe primul loc în topul celor mai tatuați fotbaliști români se află Mutu, care are peste 12 tatuaje. Dinamovistul Claudiu Niculescu și stelistul Mirel Rădoi si-au colorat si ei corpul.

Unul dintre cei mai tatuați jucători este italianul Marco Materazzi. Pe braț are tatuat cuvântul "LION", alături de data nașterii (în cifre romane). Pe spate are tatuată o pereche de aripi, iar pe picior poate fi văzută Cupa Mondială de fotbal, câștigată de Materazzi în vara anului 2006.

 

Articol scris de Loredana Juglea

29 Dec. 2008, 14:24 Seria 2
Pe aceeași temă