Jiul nu are bani pentru vizita medicală

02 Feb. 2009, 12:28 Seria 2
Jiul nu are bani** pentru vizita medicală

Surse bine informate susțin că Jiul nu are bani nici măcar pentru vizita medicală, ce trebuia efectuată la sfârșitul săptămânii trecute la Craiova.

 

De altfel Jiul a ales Craiova, tocmai pentru că acolo prețul este mai mic în comparație cu alte centre medicale din țară. Aceleași surse spun că jucătorii nu și-au mai luat salariile de trei luni de zile. Mai mul Jiul are în program doar amicale cu echipe de mâna a treia și asta tot din cauza banilor. Dacă anul trecut echipa din Vale juca amicale de lux în Croația, în prezent formația lui Daniel Timofte joacă amicale cu echipe de județ: Retezatul Hațeg, Lonea sau CS Vulcan.

Nu are rost să mergem în cantonamente costisitoare din moment ce nici valoarea lotului nu este una foarte ridicată. De ce să mergem să luăm scoruri astronomic, când putem juca cu Vulcani și echipa poate face scor”, au spus oficialii petroșeneni.

 

Cu toate că oficialii echipei din Vale au afirmat că vor încerca să obțină două amicale de lux cu Universitatea Craiova și Poli Timișoara, deocamdată jiuliștii au bifat o victorie la scor cu echipa de județ, Retezatul Hațeg.

Articol scris de Loredana Juglea

02 Feb. 2009, 12:28 Seria 2
Pe aceeași temă