Jiul a câștigat litigiul cu Răduțoiu și Antohi

26 Mar. 2009, 11:13 Seria 2
Jiul a câștigat litigiul cu Răduțoiu și Antohi

Echipa Jiul Petroșani a  câștigat litigiul cu jucătorii Ciprian Răduțoiu și Andrei Antohi. Aceștia au depus în urmă cu trei săptămâni memorii pentru a deveni liberi de contract.

 

„Jiul a câștigat litigiul cu ei astfel că aceștia vor rămâne în continuare la dispoziția clubului. Consiliul Director va decide ce se va întâmpla cu acești jucători. Mă bucur că Federația ne-a dat dreptate și nu mai permite ca orice jucător care bagă memorii și  pentru o sută de lei să devină liberi. Cei doi nu aveau mai mult de 500 de euro restanțe financiare de încasat. Este regretabil ceea ce s-a întâmplat pentru că jucătorii aceștia au făcut pregătirea cu noi și nu au anunțat pe nimeni de memoriu. S-au trezit în plin campionat că pleacă. Au dat peste cap planurile antrenorului care se baza pe ei. Nu este corect cum au procedat Vom vedea ce măsuri se vor lua”, a afirmat directorul sportiv, George Boboc.

 

Antrenorul Daniel Timofte a afirmat că este dezamăgit de atitudinea celor doi jucători despre care  a spus că nu au caractere și că nu mai vrea să audă de ei.

 

Este pentru prima dată când Jiul câștigă un litigiu cu jucătorii. Nu s-a întâmplat în cazul lui Dragoș Boboc, Adrian Câmpeanu și Marius Panainte care au devenit liberi de contract.

 

articol scris de Loredana Juglea
 

26 Mar. 2009, 11:13 Seria 2
Pe aceeași temă