Puiu Antohi vrea să schimbe imaginea Centrului de copii și juniori de la CF Brăila

Mihai Andries 20 Feb. 2014, 16:00 Campionat

Marți după-amiază, Puiu Antohi a fost numit oficial antrenor coordonator al Centrului de copii și juniori de la CF Brăila. Președintele interimar al clubului brăilean, Valentin Avramescu, i-a informat pe cei prezenți despre faptul că locul lui Vasile Darie, cel care a deținut această funcție, va fi luat de Antohi.

Au fost prezenți la această ședință directorul sportiv Cristi Rusu și antrenorii Vasile Darie, Ionel Drăgoi, Teodor Cătălin, Marin Oprea, Adrian Petrache, Florentin Latu, precum și nou înregimentatul Adrian Baldovin (foto, principal). S-au purtat discuții referitoare la activitatea grupelor de copii și juniori, iar la finalul ședinței noul antrenor coordonator a făcut câteva precizări.

„Până pe 30 iunie, toți antrenorii sunt în probe, au timp să demonstreze că merită să rămână la club. CF Brăila este un club de tradiție în fotbalul românesc și trebuie să-l facem unul puternic. L-am cooptat în staff-ul tehnic al Centrului de copii și juniori pe Adrian Baldovin și vom continua să aducem antrenori profesioniști. Ne dorim ca părinții să-și îndrume cu drag copiii spre CF Brăila”, a fost prima reacție al noului antrenor coordonator Puiu Antohi (foto, dreapta).

Cu acest prilej, sursa citată i-a anunțat pe antrenori că va fi prezent la toate antrenamentele pe care ei le vor conduce.

„Ne-am înhămat la o muncă foarte grea, dar toți trebuie să punem umărul la crearea unui Centru de copii și juniori puternic la CF Brăila. Nu se va mai face nimic după ureche, vrem să devenim un club profesionist și trebuie să ne comportăm ca atare. Voi fi prezent la toate antrenamentele grupelor de copii și juniori. Eu sper că toți antrenorii au înțeles ceea ce vreau de la ei”, a mai spus Puiu Antohi.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei
Foto: Atletic Brăila

Mihai Andries 20 Feb. 2014, 16:00 Campionat
Pe aceeași temă