Jerry Gane s-a dus în inspecție în Zăvoi. Prima declarație a antrenorului după ce a semnat cu CSM Râmnicu Vâlcea

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 28 Jun. 2016, 12:00 Seria 2
Jerry Gane s-a dus în inspecție în Zăvoi.** Prima declarație a antrenorului după ce a semnat cu CSM Râmnicu Vâlcea

Noul antrenor principal al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Ionel Tersinio Gane (44 ani), a ajuns luni seară la Vâlcea, s-a întâlnit cu managerul Lucian Munteanu și a vizitat baza sportivă din Zăvoi.

În această vară, Jerry Gane a discutat și cu Pandurii Târgu Jiu, fără însă ca tratativele să se finalizeze, astfel că tehnicianul oltean a dat curs ofertei primite de la conducătorii clubului din Zăvoi.

„Mă bucur că sunt la Vâlcea, am venit cu inima deschisă, să formez o echipă bună, frumoasă. Am mai fost dorit aici, dar am avut alte opțiuni la Liga 1. Și acum au fost unele discuții, nu s-au finalizat, dar mi-am dorit să vin, mai ales că mă simt ca acasă, am jucat în zonă, la Craiova. Mi-e greu să spun de un obiectiv, vom vedea după ce ne organizăm, acum nu am un lot concret. Obiectivul meu personal este de a crea o echipă cu un fotbal plăcut. Asta este ideea mea de a juca, de a crea o echipă frumoasă”, a spus Ionel Gane, care a rămas și azi la Vâlcea, pentru a pune la punct detaliile referitoare la pregătire.

Noul tehnician din Zăvoi va colabora cu nu mai puțin de trei antrenori secunzi, George Biță, Adi Dulcea și Robert Tufiși, un staff mai mult decât stufos pentru clubul de pe malul Oltului.

Reunirea CSM-ului este programată luni, 4 iulie, în Zăvoi. Managerul Munteanu și antrenorul Gane au în aceste zile misiunea de a încropi un lot bun pentru Liga a II-a, mai ales că, în acest moment, clubul nu mai are niciun senior sub contract! Toți jucătorii seniori și-au încheiat contractele în vară, CSM mai având acorduri doar cu juniorii care au încheiat sezonul. În plus, de circa un an și jumătate, sponsorul principal, SC Damila SA, a redus mult din investiții, Primăria dă și ea o sumă mică, astfel că, bugetul pentru sezonul următor se anunță tot unul low-cost.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 28 Jun. 2016, 12:00 Seria 2
Pe aceeași temă