Jerry Gane, noul antrenor al CS Universității

Marius ANGHEL 10 Jun. 2014, 21:21 Seria 2
Jerry Gane,** noul antrenor al CS Universității

CS Universitatea și-a găsit repede antrenor după ce tot astăzi a anunțat că s-a despărțit de Gabi Balint, tehnicianul care a condus echipa în ultimele 15 partide și a reușit promovarea în Liga 1. Clubul craiovean a bătut palma în această seară cu Jerry Gane, ultima dată antrenor la Corona Brașov.

Numirea noului antrenor a fost făcută pe site-ul oficial al Universității, obiectivul acestuia fiind să construiască o echipă competitivă, care „să reprezinte cu onoare Craiova pe prima scenă fotbalistică a țării”.

Iată comunicatul de numire al lui Gane la cârma CS Universității:

„Jerry Gane a fost instalat oficial astăzi în funcția de antrenor principal al Universității Craiova.

Universitatea are antrenor craiovean. Conducerea clubului a ajuns la un acord cu Jerry Gane pentru preluarea băncii tehnice a echipei. Gane are un obiectiv clar: construirea unei echipe competitive, care să reprezinte cu onoare Craiova pe prima scenă fotbalistică a țării.

Jerry Gane are în palmares o promovare cu gruparea CS Turnu Severin. A antrenat în prima divizie echipele CS Turnu Severin și Corona Brașov.

Jerry Gane a apărat culorile Universității Craiova în 115 meciuri, marcând 31 de goluri. A strălucit în campionatul elvețian, evoluând pentru St.Gallen (117 meciuri – 52 goluri) și Grasshopper (31 meciuri – 16 goluri).

Clubul Universitatea Craiova îi dorește mult succes și performanțe cât mai mari la cârma echipei alb-albastre.”

Marius ANGHEL 10 Jun. 2014, 21:21 Seria 2
Pe aceeași temă