Jerry Gane îl așteaptă la cotitură pe Mogoșanu

30 Mar. 2012, 11:55 Seria 2
Jerry Gane îl așteaptă** la cotitură pe Mogoșanu

Scaunul lui Mogoșanu este în pericol, dacă iese prost în duelul de pe teren propriu cu Unirea Alba Iulia. Sunt tot mai multe voci care susțin că președintele executiv, Jane Nițulescu, va încerca să producă un șoc la echipă, în cazul în care aluminiștii înregistrează un eșec pe teren propriu cu Unirea.

Un posibil înlocuitor pentru Mogoșanu ar putea fi Jerry Gane, care, în ultima perioadă, este tot mai des văzut prin Slatina. Mai mult de atât, Gane nu prea a ratat nici meciurile amicale ale aluminiștilor din pauza competițională.

Fostul jucător al Universității Craiova susține că nu a avut nicio discuție cu oficialii grupării slătinene, dar că orice nou mandat ar fi o provocare pentru el.

„Nu am avut discuții cu cei de la Alro. Nu mai există fotbal la Craiova, din acest motiv vin la Slatina să văd Alro. Ar fi o nouă provocare pentru mine, indiferent că e Alro sau altă echipă. Mi-am luat Licența Pro, m-aș bucura dacă aș reintra în circuit”, a spus Gane.

Fostul antrenor de la Gaz Metan Severin a declarat că este în relații bune cu Daniel Mogoșanu. „Sunt în relații bune cu Mogoșanu, am jucat împreună”, a spus Gane.

sursa: Gazeta Nouă

30 Mar. 2012, 11:55 Seria 2
Pe aceeași temă