Janos Vajda: „Suntem condamnați să câștigăm”

27 Mar. 2009, 14:52 Seria 2
Janos Vajda:

După al treilea eșec consecutiv în retur, căpitanul Mureșului le-a cerut coechipierilor să se concentreze la maximum pentru a învinge pe CFR Timișoara.

Îngrijorat de eminentul pericol care pândește echipa sa, ajunsă pe locul 16, retrogradabil, în Seria a II-a a ligii secunde, mijlocașul Janos Vajda (foto, la minge) și-a strâns colegii în jurul său și le-a cerut să facă tot ce depinde de ei pentru a câștiga meciul cu CFR Timișoara. "Băieți, ne așteaptă meciuri grele până la finalul campionatului. Pentru a nu ne complica mai mult situația în clasament trebuie să învingem cu orice preț pe CFR Timișoara. Nu ne putem permite să mai facem pași greșiți acasă. Haideți să dăm totul pe teren și să oprim toate punctele la Deva", și-a implorat coechipierii Janos Vajda care a marcat 5 goluri în actualul sezon.

I-a lăsat norocul
Liderul "alb-roșilor" pune pe seama ghinionului ultimele rezultate în campionat. "Am făcut o pregătire bună în pauza de iarnă, tragem tare la antrenamente, însă, în primele patru etape din retur, am avut neșansa să întâlnim două dintre pretendentele la promovare care, deși nu au fost mai bune decât Mureșul, ne-au învins", crede Janos Vajda. Cu excepția primului joc cu Liberty Salonta, pe care l-a câștigat, scor 3-1, Mureșul le-a pierdut pe următoarele trei: 0-3 cu ACU Arad, 1-3 cu Unirea Alba Iulia și 1-4 cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Deva vrea revanșa
Deși în tur, la Timișoara, a pierdut cu 5-3, Mureșul Deva are ascendent moral pozitiv în fața bănățenilor de la CFR, pe care la începutul anului i-au învins, scor 2-1, într-un meci amical. Ambele goluri ale devenilor au fost înscrise de noua achiziție a Mureșului, Adrian Albinaru. "CFR nu mai este echipa care, la începutul campionatului, câștiga meci de meci. Și ei se află într-o situație delicată în clasament și putem profita de acest fapt", a mai spus Vajda. CFR Timișoara ocupă locul 14 cu 24 de puncte.

 

Articol scris de Sami Tamaș
foto: Cristi Vatavu

 

 

27 Mar. 2009, 14:52 Seria 2
Pe aceeași temă