Jane Nițulescu premiază și egalurile de acasă

04 May. 2012, 15:14 Seria 2
Jane Nițulescu** premiază și egalurile de acasă

Jane Nițulescu a fost foc și pară pe jucătorii aluminiști după egalul obținut pe teren propriu cu Luceafărul Oradea. I-a pus la zid, fiind total nemulțumit de jocul făcut cu o echipă foarte tânără.

„Sunt jucători profesioniști, nu aveau motive să nu joace. Au drepturile bănești la zi, au interes, au primă de obiectiv, aveau pachet de trei meciuri, pentru nouă și șapte puncte, îmi e și teamă să zic suma. Totul e la ei… Am jucat în superioritate numerică și nu am avut o acțiune clară de gol. În afară de Savu, nu pot remarca pe nimeni. Am zis că aduc fotbaliști, dar am adus jucători de fotbal. Am întâlnit o echipă tânără, ne-au pasat. Nu avem probleme financiare, dar nu joacă nimic, nu le lipsește absolut nimic. Depinde numai de jucători, conducerea administrativă nu are nicio întârziere. Nu am avut nicio ocazie de joc, la Baia Mare am pierdut, dar am avut opt ocazii. Era să nu o băgăm nici din penalty. UTA Arad a luat o opțiune serioasă. Nu credeam că pierdem astăzi acasă (nr. red. – 21 aprilie). Dacă vom juca așa, probabil, nu mai câștigăm niciun meci”, a spus Nițulescu imediat după egalul, scor 1-1, de pe stadionul „1 Mai” cu Luceafărul Oradea.

În acest joc, aluminiștii au evoluat în superioritate numerică o repriză și au marcat golul egalizator din penalty.

Supărarea i-a trecut repede președintelui executiv de la Alro, iar la nici două săptămâni distanță, Nițulescu i-a premiat pe jucători. Deși le-a făcut pachete de șapte și nouă puncte, aluminiștii obținând doar cinci puncte din cele propuse, Nițulescu i-a recompensat pe jucătorii lui Cârțu cu o primă de cinci milioane de lei pentru egalul cu Luceafărul, uitând că echipa venea după o înfrângere la Baia Mare.

Cât timp a fost președinte la FC Caracal, Jane Nițulescu aplica sistemul penalizărilor atunci când echipa pierdea puncte pe teren propriu.

„Noi avem un regulament foarte clar, care ne spune cum plătim, este regulamentul de ordine interioară, l-am dus la FRF. Nu facem ce vrem noi, totul este după regulament. O să plece ăia care vorbesc, și nu o să mai știți multe lucruri de aici. Lăsați-ne să ne facem treaba în liniște”, a spus joi Nițulescu, nemulțumit că detalii de ordin financiar ajung în presă.

La Alro Slatina iau prime de joc toți angajații pe club, președintele executiv, antrenorii și uneori bucătăresele.

Sursa: Gazeta Nouă

04 May. 2012, 15:14 Seria 2
Pe aceeași temă