Ivănică: „FC Olt este a doua echipă din cariera, era important să mă integrez”

Marius ANGHEL 22 Dec. 2013, 18:00 Seria 2
Ivănică:** „FC Olt este a doua echipă din cariera, era important să mă integrez

După desființarea echipei FC Argeș, doi dintre componenții lotului au ajuns, în vară, la FC Olt Slatina. Dacă Marius Ion a avut ghinionul unei accidentări grave, Dănuț Ivănică a evoluat în această primă parte a sezonului, însă, nu atât de mult pe cât și-ar fi dorit, având în vedere faptul că nu a prins cantonamentul din vară.

Atacantul celor de la FC Olt Slatina, Dănuț Ivănică, este optimist în privința atingerii obiectivului, accederea în play-off. Jucătorul de 24 de ani, sosit de la FC Argeș, spune că s-a integrat bine în lotul divizionarei secunde slătinene, iar după susținerea cantonamentului de iarnă speră într-un randament mult mai bun.

„FC Olt este a doua echipă din cariera mea, era important să mă integrez bine și repede. Eu zic că au fost unele meciuri în care am demonstrat ceea ce pot, în altele puteam mai mult, dar am venit nepregătit, nu am prins cantonamentul cu ceilalți băieți, iar din acest punct de vedere a fost mai greu. Play-off-ul ne este la îndemănă, avem o echipă bună, noi la unele meciuri nu am avut noroc, dar se întâmplă în fotbal. Cu Satu Mare, cu Bistrița, cu Vâlcea acasă am pierdut unele puncte, care acum ne-ar fi adus un loc mai pun, dar diferența poate fi recuperată”, a declarat atacantul celor de la Slatina.

„Îmi doresc să fiu sănătos și să-mi ajut echipa”

Dănuț Ivănică speră ca în noul an să contribuie cât mai mult la realizările echipei. Jucătorul de 24 de ani, din Roșoriori de Vede, se așteaptă la o pregătire de iarnă grea, dar benefică în obținerea rezultatelor.

„În cantonament vreau să mă pregătesc cât mai bine. Știu că antrenorul pune accent pe pregătire, eu chiar am nevoie, pentru că dacaă ești bine pregătit fizic poți să oferi mai mult din calitățile pe care le ai. De la noul an îmi doresc să fiu sănătos, să pot juca, să-mi ajut cât mai mult echipa și să mă bucur de gol. Ținând cont că nu prea ne vedem familia atât de des, de Crăciun voi sta acasă, voi merge la Biserică, iar de Revelion deocamdată nu m-am gândit. Transmit Sărbători fericite, un An Nou cu împliniri slătinenilor, conducerii clubului, antrenorilor, colegilor, tuturor din echipă, să ne revedem cu bine în 2014″, a mai spus Ivănică.

Atacantul grupării slătinene a bifat, în această primă parte de sezon, 445 de minute, însă, nu și-a trecut numele pe lista marcatorilor. Ivănică speră ca în meciurile rămase din retur să reușeșească să puncteze pe tabelă.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 22 Dec. 2013, 18:00 Seria 2
Pe aceeași temă