Deranj mare la Roșiori, după 13 goluri primite de echipă în ultimele două meciuri! Antrenorul Cristian Negru, demis! Interimatul este asigurat de un alt fost atacant al FC Argeș

Marius ANGHEL 04 Oct. 2024, 16:16 Liga 3
Deranj mare la Roșiori, după 13 goluri primite de echipă în ultimele două meciuri! Antrenorul Cristian Negru, demis! Interimatul este asigurat de un alt fost atacant al FC Argeș

Umilințele trăite în ultimele două etape ale Ligii 3, dar și acumularea a patru înfrângeri consecutive în noul sezon au umplut paharul la Roșiorii de Vede, iar clubul Sporting a decis încheierea colaborării cu Cristian Negru, lucru care s-a și întâmplat la începutul acestei săptămâni.

Antrenorul în vârstă de 48 de ani, fost atacant la FC Argeș, Chindia, U Craiova, Farul și Oțelul, s-a despărțit, astfel, de Sporting Roșiori, numit în funcție în iunie 2023.

Cristian Negru s-a despărțit de Sporting Roșiori

Măsurile luate de conducerea clubului teleormănean în data de 25 septembrie, după 1-7 acasă cu Vedița Colonești, n-au avut efectul dorit, echipa pierzând la un scor umilitor și în următoarea etapă a Ligii 3, 1-6 la Petrolul Potcoava, în runda a 5-a a sezonului regular, weekendul trecut.

A fost al patrulea eșec la rând pentru Sporting în cinci etape, după ce sezonul îl începuse cu o victorie acasă, iar ruptura de antrenorul Cristian Negru s-a produs după un an și câteva luni, perioadă în care clubul din Roșiorii de Vede a avut inclusiv probleme cu pariurile, nu numai cu tot felul de incidente, mai mulți jucători fiind chiar suspendați pentru FRF pentru practici necurate.

Interimatul la Sporting Roșiori va fi asigurat de Dănuț Ivănică, și el fost atacant la FC Argeș, el nefiind în această situație pentru prima dată.

”Mulțumim, Cristian Negru!
CS Sporting Roșiori 2008 și antrenorul Cristian Negru au decis astăzi, de comun acord, rezilierea raporturilor contractuale. Dorim astfel să-i mulțumim domnului Negru pentru eforturile depuse în slujba echipei noastre și îi urăm mult succes în carieră!
Referitor la situația băncii tehnice, antrenorul secund Dănuț Ivănică a preluat responsabilitatea de a pregăti echipa, acesta fiind la a doua experiență ca antrenor interimar, după cea din perioada de după încheierea mandatului domnului Romulus Ciobanu.
HAI SPORTING!”, a comunicat Sporting Roșiori la începutul săptămânii.

  • 3-1 cu LPS HD Clinceni, 0-2 cu CSM Alexandria, 0-2 la Progresul Spartac, 1-7 cu Vedița Colonești și 1-6 la Petrolul Potcoava sunt rezultatele înregistrate în acest sezon de Liga 3 de către Sporting Roșiori, care au dus la despărțirea echipei de antrenorul Negru.

Lucrurile la Roșiori păreau să stea pe un butoi de pulbere, dacă privim un comentariu lăsat pe pagina de Facebook a clubului, apreciat de mai mulți urmăritori ai echipei, după umilința trăită în fața Petrolului Potcoava, scor 1-6. ”Dați-l afară pe Negru că a luat toți jucători buni la goană și a adus numai gloabe. Cred că nici jucători nu vor să mai joace cu vedeta de Negru”, a scris Adrian Boboc.

Salarii blocate și tăiate la Sporting Roșiori încă de după eșecul cu Vedița Colonești!

La Roșiori se încearcă un nou șoc asupra echipei, după cel comunicat de conducere la mijlocul săptămânii trecute. Atunci, după acel 1-7 de acasă cu Vedița, jucătorii și stafful s-au ales cu salariul blocat până când nu se obțin șase puncte consecutive, iar pe luna septembrie li s-a scăzut cu 20 la sută banii pe care vor urma să-i ia, când își vor îndeplini obiectivul intermediar.

În plus, au fost excluși doi jucători din lot, fără a fi precizate numele lor.

”În urma rezultatului din etapa a 4-a a Campionatului Național al Ligii a 3-a, Seria a 4-a, conducerea clubului a desfășurat o ședință cu jucătorii și staff-ul tehnic, în care au fost adoptate următoarele măsuri:
1. Salariile au fost sistate până când echipa va acumula 6 puncte consecutive.
2. Salariile pe luna septembrie, inclusiv cele ale antrenorilor, au fost diminuate cu 20 de procente.
3. Doi jucători au fost excluși din lot, iar momentan se pregătesc separat.
CU TOȚII SUNTEM SPORTING!”, a fost decizia conducerii executive a CS Sporting Roșiori 2008.

Dănuț Ivănică asigură interimatul la Roșiori cel puțin la jocul cu ACS Oltul Curtişoara

În acest moment, după cinci etape scurse din acest sezon, Sporting Roșiori se află pe ultimul loc, 10, în Seria 4 a Ligii 3, cu 3 puncte acumulate și golaveraj 5-18.

Pe prima poziție se află rivala județeană CSM Alexandria, cu 13 puncte, iar cealaltă echipă din Teleorman prezentă în serie stă aproape la fel de prost precum Sporting. Cetatea turnu Măgurele ocupă locul 9, penultimul, cu 4 puncte.

Antrenorul secund Dănuț Ivănică asigură interimatul cel puțin la partida de acasă cu ACS Oltul Curtişoara (locul 8, 5 puncte), programată sâmbătă, de la ora 15:00, în etapa a 6-a a Ligii 3.

Foto: Sporting Roșiori

Marius ANGHEL 04 Oct. 2024, 16:16 Liga 3
Pe aceeași temă