Iuhas și Muntean, incerți pentru meciul cu CS Mioveni

Marius ANGHEL 04 Dec. 2014, 16:17 Seria 2
Iuhas și Muntean,** incerți pentru meciul cu CS Mioveni

Antrenorul Olimpiei, Tibi Csik, se confruntă cu serioase probleme de lot înaintea ultimului meci din acest an. Căpitanul Cosmin Iuhas și colegul său din linia defensivă, Dumitru Muntean, sunt incerți, aceștia nefiind prezenți la antrenamentele din această săptămână.

„Cosmin Iuhas e gripat și până vineri nu poate ieși din casă, iar Muntean are ceva probleme la stomac”, spune Tibi Csik, care speră ca mijlocașul Gavrilescu să fie apt de joc după ce la Pâncota nu a putut face deplasare tot din cauza unor probleme medicale.

Ar putea reveni în lot Onicaș și Bic, nefolosiți la Pâncota. De altfel, Bic a participat săptămâna trecută la o acțiune a lotului național Under 21.

Legat de meciul de sâmbătă, Csik e convins că partida se anunță a fi una extrem de dificilă și că cei de la Mioveni vor veni să caute revanșa după eliminarea frustrantă din Cupă. „A fost un meci ciudat, chiar îmi pare rău pentru cei de la Mioveni. Nu comentez faza de la golul trei al CFR-ului, pot să spun doar că nu s-a văzut deloc diferența dintre locul patru în Liga a II-a și locul doi din prima ligă. Trebuie să ne mobilizăm la maxim ca să câștigăm acest joc”, a mai spus antrenorul Olimpiei.

Partida FC Olimpia – CS Mioveni se joacă sâmbătă, de la ora 11.00, la Satu Mare.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

Marius ANGHEL 04 Dec. 2014, 16:17 Seria 2
Pe aceeași temă