Absențe importante la Petrolul și pentru meciul cu Ripensia. Grigore nu se poate baza pe trei „grei” din lot

Marius ANGHEL 08 Nov. 2018, 12:25 Campionat

Petrolul are infirmeria plină înaintea meciului din etapa a 16-a a Ligii 2, cu Ripensia, programat vineri, de la ora 18:00. Antrenorul interimar Octavian Grigore nu se poate baza pentru partida cu timișorenii pe Laurențiu Marinescu, Lucian Cazan și Sebastian Ghinga. Probleme medicale are și olandezul Jeroel Lumu, în timp ce israelianul Toto Tamuz a revenit la antrenamente și ar putea prinde lotul.

Echipa ploieșteană are trei victorii consecutive de când interimar a fost numit Grigore, iar a patra se dorește din meciul de pe teren propriu cu Ripensia, formație aflată pe loc retrogradabil. Nu va fi însă simplu, atât din cauza absențelor importante din lot, cât și a schimbărilor de la timișoreni începând din această săptămână. Roș-galbenii au fost preluați începând din această săptămână de antrenorul Alexandru Pelici, un tehnician experimentat la acest nivel și care a avut rezultate bune pe oriunde a fost.

„Lupii” s-au antrenat în această săptămână la Brazi, însă în efectiv redus, în condițiile în care în lotul lui Octavian Grigore există mai multe indisponibilități, cauzate de probleme medicale, anunță Petrolul pe site-ul oficial. „Căpitanul” Laurențiu Marinescu se confruntă cu o accidentare la genunchi și are nevoie de încă o săptămână de pauză, în vreme ce fundașul central Lucian Cazan a acuzat o leziune musculară, în timpul jocului de la Brăila, devenind, astfel, indisponibil și el pentru partida cu Ripensia. Și mijlocașul Sebastian Ghinga se află în refacere după accidentarea suferită în partida cu Daco-Getica, din aceste zile urmând să înceapă un program de pregătire separat, pentru a-și reintra în ritm după cele trei săptămâni de pauză.

Probleme acuză și olandezul Jeroel Lumu, un verdict în privința sa urmând să se ia odată cu antrenamentul de astăzi, în timp ce Toto Tamuz a revenit la pregătire din această săptămână și are șanse să prindă lotul de 18 pentru meciul cu Ripensia.

Meciul dintre Petrolul și Ripensia e programat vineri, de la ora 18:00, în cadrul etapei a 16-a a Ligii 2. Înaintea jocului, ploieștenii se află pe locul 4, cu 32 de puncte, în timp ce Ripensia are 14 puncte și a urcat pe locul 16, retrogradabil, după ce SSC Farul a pierdut la „masa verde” jocul cu CS Mioveni.

Foto: fb FC Petrolul

Marius ANGHEL 08 Nov. 2018, 12:25 Campionat
Pe aceeași temă