Irimescu vorbește după preinfarct: „Nu cred că voi mai prinde vreun meci pe banca în sezonul acesta”

03 May. 2012, 10:42 Seria 2
Irimescu vorbește după preinfarct:**

Preinfarctul suferit înaintea meciului de debut ca antrenor principal la Alro îl va ține departe de teren pe Mircea Irimescu. Șansele ca fosta glorie a Universității Craiova să se afle pe banca tehnică a aluminiștilor la meciurile care au mai rămas de disputat sunt reduse. Sub contract până la finalul sezonului, Irimescu spune că reînnoirea înțelegerii depinde de mai mulți factori.

Sosit la Alro împreună cu Sorin Cârțu, Mircea Irimescu a fost la un pas de tragedie înaintea meciului cu Luceafărul Oradea, partidă ce reprezenta debutul ca „principal” pe banca tehnaică a aluminiștilor. Tehnicianul de 52 de ani a suferit un preinfarct și a fost supus unei intervenții chirurgicale pe cord, la Timișoara. Mircea Irimescu a fost externat săptămâna trecută.

„Mă simt bine, peste două spătămâni voi mai face un control la Craiova, iar peste o lună merg la Timișoara pentru că mi-au fost implantate două stenduri. Trebuie să stau liniștit, fără stres, nervi, adică departe de fotbal și bineînțeles fără țigară. Nu cred că voi mai prinde vreun meci pe banca lui Alro sezonul acesta. Nu voi fi prezent nici în tribună, am încercat să mă uit la televizor, dar nu am putut. Este inevitabil să nu trăiesc la intensitate. Mi s-a spus să evit să mă enervez, iar la fotbal… o pasă greșită, o ratare, știți cum este. Vreau să mă debarasez un pic”, a declarat Mircea Irimescu.

„Vom vedea ce se va întâmpla în vară”

Având misiunea de a încheia sezonul pe locul al treilea, care ar putea asigura accederea în Liga I, cuplul Cârțu-Irimescu ar putea continua în sezonul viitor cu Alro, dacă obiectivul va fi atins.

„Depinde de mai mulți factori prelungirea contractului. Dacă vom termina totuși pe locul trei este posibil, vom vedea în vară ce se va întâmpla, ce obiective vor fi. Mai sunt șanse, dar s-au pierdut niște puncte importante la Baia-Mare și acasă, cu Luceafărul Oradea, când s-a întâmplat cu mine. Nu cred că i-a afectat pe jucători problema mea, ei nici nu știau. Discut tot timpul la telefon cu Sorin, mă ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă”, a mai spus Irimescu.

Alro Slatina se află la cinci lungimi de locul al treilea, urmând ca în această etapă să întâlnească, în deplasare, FC Argeș, formație mai bine clasată.

Sursa: Gazeta Nouă

03 May. 2012, 10:42 Seria 2
Pe aceeași temă