Irimescu – principal, Cîrțu – sfătuitorul din umbră

12 Apr. 2012, 18:57 Seria 2
Irimescu - principal,** Cîrțu - sfătuitorul din umbră

Mircea Irimescu va fi noul antrenor principal al celor de la Alro Slatina. Sorin Cârțu nu va sta pe banca tehnică a echipei locale. În schimb, Cârțu ar putea da sfaturi din umbră, dar există și varianta ca acesta să accepte o ofertă din străinătate.

Problema staff-ului aluminiștilor este pe cale de a fi rezolvată. Mircea Irimescu va fi noul antrenor al grupării de pe malul Oltului. Cârțu nu a acceptat să facă parte din conducerea tehnică a echipei slătinene. Irimescu spune însă că Sorin Cârțu ar putea avea un rol important la Alro.

„Da, e posibil să vin singur. Dar și cu Sorin, așa am înțeles, poate el să nu stea pe bancă, o chestie de-asta. Antrenamente și toate astea, analize, sunt în funcție de programul pe care și l-a mai făcut și el, mai apare la o emisiune TV. E o variantă să vin singur, dar toate problemele care se discută, și la ofertă, contract, și perioadă, totul discută Sorin”

Mircea Irimescu a lucrat în trecut cu unii dintre componenții lotului aluminiștilor și speră să obțină rezultatele așteptate. „Să dea Dumnezeu și să fie bine. În Slatina era o echipă în Divizia A. Sunt niște băieți pe care eu îi cunosc și am lucrat cu ei. Și Stancu, și Vigariu, și Velcovici la Extensiv, unde eram cu Sorin. Pe Boroiban îl știu că a jucat cu fiu-meu, Paul”

În vârstă de 52 de ani, Mircea Irimescu a adunat peste 300 de prezențe în tricoul Universității Craiova, pentru care a marcat 62 de goluri. Irimescu a participat cu naționala României la Campionatul European din Franța – 1984.

În eventualitatea în care va veni la Slatina, Sorin Cârțu va primi funcția de consilier tehnic.

Sursa: Olt TV

12 Apr. 2012, 18:57 Seria 2
Pe aceeași temă