Ionuț Dragomir se pregătește să devină antrenor secund la Liga l

15 Feb. 2009, 12:39 Seria 2
Ionuț Dragomir se pregătește să devină antrenor secund la Liga l

Fundașul echipei Minerul Lupeni a depus deja dosarul pentru obținerea licenței A ce îi poate asigura un post de antrenor secund în Liga lui Mitică

Tot mai mulți jucători, fie din prima ligă sau liga secundă pun mare accent pe școli. Diplomele sunt la mare căutare printre fotbaliști, care învață de zor pentru licență sau după caz masterat. Fundașul de 34 de ani al echipei Minerul Lupeni spune că atunci când va termina cu cariera de jucător va dori să îmbrățișeze meseria de antrenor, iar pentru lucrul acesta a făcut deja primul pas.

 

„Deocamdată simt că pot să mai joc, dar după ce voi termina cu fotbalul vreau să mă fac antrenor. Am depus deja dosarul pentru licența A, ceea ce înseamnă că pe viitor voi putea fi antrenor principal la Liga a doua și secund la prima ligă”, spune jucătorul care a îmbrăcat tricoul mai multor echipe din prima ligă: Oțelul Galați, Pandurii Tg Jiu, Craiova, Petrolul și UTA.

 

Cu 10 ani la activ pe prima scenă a fotbalului românesc, Ionuț Dragomir speră ca experiența să să-i folosească pentru a ajuta Minerul să se salveze de la retrogradare. „Sper să ne salvăm de la retrogradare, aceasta este prioritatea mea acum. Mă gândesc mult și la meseria de antrenor pentru că am avut tehnicieni de la care am învățat multe lucruri. Emil Săndoi, Mihai Stoichiță, Victor Roșca, Florin Marin și Marin Tudorache sunt oameni care m-au influențat pozitiv și de la care am avut ce învăța”, a mai spus jucătorul cu 250 de jocuri la activ în prima divizie și absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport.

 

articol scris de Loredana Juglea

15 Feb. 2009, 12:39 Seria 2
Pe aceeași temă