Ion Moldovan: „Sper să începem cu o victorie. Foarte multe date despre adversar nu am”

Marius ANGHEL 19 Sep. 2013, 19:17 Seria 2
Ion Moldovan:**

CS Mioveni va juca în următoarea etapă, în deplasare cu FC Bihor. În această săptămână la gruparea argeșeană a fost schimbat antrenorul, Ion Moldovan urmând să pregătească echipa.

„După tot ce s-a întâmplat în acest început de campionat și analizând cele trei înfrângeri, Consiliul Director a considerat că sunt necesare măsuri pentru a îmbunătăți situația și în mod normal rezultatele pozitive să apară. În urma ședinței, la nivel de conducere tehnică, pentru postul de antrenor principal a fost numit Ion Moldovan, ajutat de Marius Stoica. Consiliul Director a decis ca pe lângă modificările făcute pe banca tehnică, noul conducător al clubului, având funcția de Director Executiv, să fie domnul Constantin Stancu.”, a declarat Dumitru Olteanu.

Pentru Ion Moldovan nu este prima dată când pregătește formația din Mioveni, în 2007 reușind să promoveze în prima ligă cu gruparea din județul Argeș. „Îmi face o plăcere deosebită să revin pe meleagurile Argeșene. Mă leagă amintiri destul de frumoase atât de fosta FC Argeș, dar și de CS Mioveni. Am venit cu dorința de a reedita dacă se poate promovarea în prima ligă. Cu o parte din jucători am mai colaborat atunci când am reușit promovarea și cred că ei sunt principalul sprijin al meu pentru a-i convinge și pe ceilalți de modalitatea și standardul la care vrem să ne ridicăm”.

Chiar dacă este de câteva zile la echipă, Ion Moldovan speră ca sâmbătă, CS Mioveni să câștige la Oradea. „Sper ca în meciul următor jucătorii să își dorească mult mai mult față de ce a fost acum și să începem cu o victorie. Foarte multe date despre adversar nu am. Știu că pe apărare au un portar foarte bun, zona fundașilor este incertă, iar în față pe benzile latarale nu stau foarte bine. Acestea sunt observații ale partidei de la Rm. Vâlcea.”

Sursa: Sport Argeș

Marius ANGHEL 19 Sep. 2013, 19:17 Seria 2
Pe aceeași temă