Ion Moldovan: „CSM vine la Pitești să încerce maximul, ceea ce ne dorim și noi”

Marius ANGHEL 26 Sep. 2013, 18:55 Seria 2
Ion Moldovan:**

Sâmbătă, în cadrul etapei cu numărul patru al ligii a doua, CS Mioveni va juca pe teren propriu împotriva formației CSM Râmnicu Vâlcea. Pentru gruparea din județul Argeș nu va fi un meci foarte ușor, elevii lui Ion Moldovan urmând să înfrunte o echipă ce vrea ca în acest sezon să promoveze în prima ligă.

„Va fi un meci cu una dintre echipele pretendente la intrarea în play-off și sunt convins că se gândesc așa cum ne gândim și noi la obiectivul final, acela al promovării. Va fi un meci cu o echipă care vine la Pitești să încerce maximul, ceea ce ne dorim și noi și sub acest aspect, așa cum i-am simțit pe băieți la meciul de la Oradea, am simțit o dorință foarte mare și în joc ne-au demonstrat că au și determinare pentru a putea obține cel puțin un punct. În jocul de sâmbătă îmi doresc să facem tot ce ține de noi să câștigăm cele trei puncte pentru că sunt foarte importante pentru noi”, a declarat Ion Moldovan.

Ion Moldovan consideră că în această serie, cel puțin jumătate din echipe au ca obiectiv promovarea în liga întâi: „Pentru mine această serie este deosebit de grea pentru că eu cred că din 12 echipe 9 au ca obiectiv intrarea în play-off și cu siguranță cel puțin jumătate își propun ca obiectiv promovarea. Este o serie care te incită, este o serie în care în meciurile directe nu trebuie să faci pași greșiți pentru că te va costa la final”.

CS Mioveni – CSM Râmnicu Vâlcea se va disputa sâmbătă de la ora 11:00 pe stadionul „Nicolae Dobrin”.

Articol scris de Andrei Zevedei (Sport Argeș)
 

Marius ANGHEL 26 Sep. 2013, 18:55 Seria 2
Pe aceeași temă