Incertitudine la Târgoviște! „Negocieri” între autorități și Gică Popescu

20 Jun. 2012, 14:30 Seria 2

Liga2.ro a aflat detaliile discuției de luni, dintre reprezentanții autorităților județene, respectiv președintele CJ Adrian Țuțuianu și prefectul Dragoș Rusu, pe de o parte, și conducătorii Chindiei Târgoviște, Gică Popescu și Sorin Lungu.

„Negocierile”, întinse pe parcursul câtorva zeci de minute, au avut ca obiect discuții de principiu privind colaborarea pe termen lung în proiectul Chindia. Cum clubul a fost susținut substanțial de autoritățile locale și județene, de la înființare și până în prezent, Gică Popescu & co. speră ca noua conducere a CJ să se implice la fel de serios și să asigure fonduri și condiții pentru echipa-fanion a județului.

Echipa lui Adrian Țuțuianu – noul președinte al CJ Dâmbovița – pare dispusă să finanțeze în continuare fotbalul târgoviștean, însă vine și cu câteva condiții, cele mai multe ținând de prezența localnicilor atât pe banca tehnică a Chindiei, cât și în teren, bineînțeles cu condiția ca valoarea să îi recomande în fața celorlalți jucători.

„Nu e ok să continuăm cu un antrenor care a luat echipa de pe locul 3 și a dus-o pe locul 7”, s-ar fi exprimat șefii județului, care l-ar prefera „principal” pe Silviu Dumitrescu.

Al doilea punct al discuției a fost legat de prezența redusă a fotbaliștilor dâmbovițeni în lotul de 18 al Chindiei, cel puțin în retur, când sub comanda lui Flavius Stoican localnicii au fost trași ușor-ușor pe linie moartă.

În fine, din Chindia 2012 ar trebui să dispară, potrivit noilor șefi, cadrele care ar fi făcut campanie electorală la locale, respectiv Marius Vișan și Țîcă Zamfir. Cei doi au negat vehement acuzațiile.

Cerințele impuse de noua conducere a județului par a fi pe placul suporterilor târgovișteni, care au solicitat în dese rânduri demisia conducerii tehnice, contestându-l în termeni duri pe antrenorul Flavius Stoican dar și pe jucătorii aduși în iarnă. La Costel Pană și Silviu Dumitrescu impresia a fost că s-a renunțat prea ușor, regresul din 2012 fiind taxat de fanii din tot județul, care au cerut, nu o dată, demisii și retrageri.

„Nu le pot face pe toate odată, dar este sigur că în sport se va face ordine. E doar o chestiune de timp” – Adrian Țuțuianu, președinte CJ Dâmbovița

„Fără sprijinul CJ Dâmbovița, nu mai pot continua la Chindia” – Gică Popescu, președinte onorific Chindia Târgoviște

450.000 de euro a fost bugetul Chindiei în 2011-2012

Articol scris de Ionuț MARIN

20 Jun. 2012, 14:30 Seria 2
Pe aceeași temă