Încă o șansă!

30 May. 2009, 16:41 Seria 2

CFR nu renunță la luptă, a învins Dacia și păstrează șanse teoretice la salvare. Timișorenii depind însă și de rezultatele adversarelor în finalul nebun din seria vestică.

 

Singurul gol al partidei a fost opera lui Szabolcs Szekely, iar după cinci minute de la start feroviarii se vedeau câștigători. Goleadorul gazdelor a fost lansat în careu și a trimis pe lângă portarul Ilie pentru 1-0. În primul sfert al jocului cele două echipe s-au deschis, iar jocul pe contre a adus câteva ocazii importante. Mioveniul, lipsit de emoții prin poziția în clasament, a replicat prin M. Vintilă și Cl. Ionescu, însă tot gazdele aveau să rateze o ocazie imensă. Același Szekely rămâne singur cu Ilie, dar încearcă să-l dribleze pe acesta ori să obțină un penalty și irosește șansa unui meci liniștit pentru feroviari.

 

Jocul devine încâlcit, iar în partea a doua oaspeții domină ușor. O succesiune de cornere, apoi o lovitură liberă a lui Enache prinsă cu greu de Mutu în minutul 64, au fost momentele în care vizitatorii au amenințat fără a concretiza. Dacia nu a profitat de inexactitățile ceferiștilor, în timp ce contraatacurile alb-vișiniilor s-au dovedit neinspirate. Pe final, Pecarov a avut șansa de a închide jocul, dar șutul său a fost pe direcția portarului. Meciul a fost în fine câștigat la limită și bănățenii fac în continuare calcule.

 

„Mai avem șase puncte de câștigat, speranțele sunt vii. Jucătorii merită toate laudele, era zăpadă ultima dată când și-au luat banii. Au dat dovadă de mare caracter. Am avut un joc greu cu Mioveniul, au luptat să infirme zvonurile. La meciul următor de la Târgu Mureș ne bazăm pe stilul românesc, ei ieșind din calcule pentru promovare. Internațional a pierdut cu Bihorul un meci pe care nu trebuia să-l piardă. Așa e la noi în fotbal, e totul la vedere”, Florin Bugar, antrenor CFR Timișoara

                           

 

Articol scris de Cornel Biholari
Foto: Istvan Szasz

30 May. 2009, 16:41 Seria 2
Pe aceeași temă