Patru foști jucători din Liga I au jucat aseară pentru ASU Politehnica!

Marius ANGHEL 16 Feb. 2013, 11:53 Ligi județene

Fundașul Ioan Mera, care e aproape de a-și rezilia contractul cu Alania Vladikavkaz, a îmbrăcat aseară tricoul echipei ASU Politehnica (liga a cincea), în amicalul încheiat la egalitate, 1-1, cu CFR Timișoara.

Poli a avut în componență patru foști prim divizionari: Iosif Rotariu, Titi Varga, Ioan Mera și Zoltan Nincsovics. Veteranii Rotariu și Varga vor juca și în meciurile oficiale ale Politehnicii, iar Nincsovics (34 de ani), care a îmbrăcat tricoul UMT-ului în Divizia A, acum unsprezece ani, e aproape să semneze și el cu alb-violeții. Mera doar se antrenează cu Poli și speră să își găsească o echipă în Liga I.

„Chiar mi-a prins bine să joc după o pauză atât de lungă. De aceea am și vorbit cu nea Roti, l-am întrebat dacă vine și el la o mișcare, ca să joc alături de el și de Poli Timișoara. A fost un meci între prieteni, eu mă bucur că am apucat să joc din nou pe teren mare și până mi se clarifică situația o să mai vin să mă pregătesc cu Poli”, a declarat Mera.

Poli a deschis scorul în minutul 24, prin Girovanu, un alt jucător care s-a alăturat echipei în această iarnă. CFR, care joacă în Liga a IV-a, a egalat în ultimul minut, prin golul înscris de Zele.

Alb-violeții au jucat aseară în următoarea componență: Șerban – Radovancovici, Mera, Ciobai, Maranescu – Gălan, Obrejan – Varga, Rotariu, Nicolaie – Girovanu. Au mai intrat: Foale, Jigum, Ad. Ilie, Feher, Panc, Pădeanu, Nincsovics și Trifan.

Articol scris de Radu FAUR
Foto: Sebastian TĂ‚TARU
 

Marius ANGHEL 16 Feb. 2013, 11:53 Ligi județene
Pe aceeași temă