ÎN SFÂRȘIT: FC U – ASA se joacă la Severin, duminică: „Craiova nu poate juca la Petroșani”

Marius ANGHEL 08 Nov. 2013, 14:21 Seria 2
ÎN SFÂRȘIT: FC U - ASA se joacă la Severin, duminică:**

UPDATE: Conform editie.ro, partida dintre FC Universitatea Craiova și ASA Târgu Mureș se va desfășura pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, duminică, de la ora 17.

De precizat este că Federația Română de Fotbal s-a jucat cu nervii celor două echipe, schimbând zilnic locul de disputare a partidei. Miercuri cele două cluburi au fost înștiințate de FRF că partida se va disputa sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 11, la Roșiorii de Vede. Joi, după ora 17, FRF s-a sucit și a înștiințat cele două cluburi că partida se desfășoară la Petroșani.

În cele din urmă, partida se va disputa la Severin, ziua meciului fiind însă schimbată, deoarece ASA Târgu Mureș nu avea posibilitatea să ajungă în timp util. De altfel, cei de la Târgu Mureș, pe site-ul oficial, s-au plâns de „excursia cu autocarul” în care i-a trimis Federația în ultimele trei zile.

Biletele pentru partida de duminică, dintre FC Universitatea Craiova și ASA Târgu Mureș, care va avea loc pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, cu începere de la ora 17.00, vor fi puse în vânzare începând de mâine.

Punctele de vânzare sunt aceleași ca până acum: sediul clubului, din strada Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, pe Calea București (Rotonda) și în Craiovița Nouă (Poștă).

În Severin biletele pot fi achiziționate de la stadionul Municipal, dar și de la vânzătorii ambulanți din fața magazinului „Decebal” și de la Piața Crihala.

 


După ce Federația Română de Fotbal a anunțat că partida de fotbal din Liga a II-a dintre FC Universitatea Craiova și ASA Târgu Mureș, meci contând pentru etapa a XI-a a Seriei a II-a, se va juca, sâmbătă, la Petroșani, oficialii echipei Jiul au anunțat, vineri, prin vocea managerul Marin Tudorache că meciul e puțin probabil să se mai joace în Vale. 

„Sunt două motive pentru care meciul nu se poate juca. Primul pentru că în contul Primăriei Petroșani nu a fost virată suma de 1.000 de euro cât era prevăzută pentru chiria pentru acest joc și cel de-al doilea motiv: nu s-a plătit omologarea terenului. Șansele sunt minime. Nouă ne-ar fi convent să se joace aici, dar deocamdată aceasta este situația”, a spus Tudorache.

Articol scris de Loredana Juglea
 

Marius ANGHEL 08 Nov. 2013, 14:21 Seria 2
Pe aceeași temă