În retur țintesc podiumul

28 Dec. 2011, 16:17 Seria 2
În retur** țintesc podiumul

Speră ca noul an să-i aducă o clasare pe unul dintre primele locuri cu Alro Slatina. Jucător de bază în angrenajul echipei, Eduard Stoica spune că fotbaliștii aflați sub comanda lui Daniel Mogoșanu pot încheia actuala stagiune pe podiumul seriei.

La 12 puncte distanță de ocupantele pozițiilor care duc în Liga I, aluminiștii mai păstrează doar șanse teoretice de îndeplinire a obiectivului promovării. Startul ratat a făcut ca formația de pe malul Oltului să piardă contactul cu principalele favorite, FC Timișoara și Gloria Bistrița, iar finalul turului i-a găsit pe elevii lui Mogoșanu în zona de mijloc a clasamentului. Fotbalistul de bandă stângă Eduard Stoica spune că locul al treilea la încheierea primei jumătăți a sezonului ar fi fost mai aproape de așteptările slătinenilor.

„Am început prost campionatul, am avut rezultate negative, însă pe parcurs ne-am revenit. Eu zic că totuși puteam să terminăm turul de campionat pe locul trei, dacă nu pierdeam în ultima etapă”, a punctat Stoica.

Jucătorul celor de la Alro crede că în returul de campionat mai important va fi parcursul propriei echipe decât supozițiile legate de problemele cu care se confruntă cluburile din Timișoara și Bistrița.

„Eu zic că și noi avem o formație destul de valoroasă și ne luptăm pentru primele locuri. E greu să ne gândim că Timișoara și Bistrița au probleme. Noi ne jucăm șansa și vom vedea ce va fi pe parcurs”, a mai spus fotbalistul aluminiștilor.

Sosit la malul Oltului la începutul ediției de campionat 2010-2011, Eduard Stoica a reușit să-și câștige repede un loc de titular. Folosit inițial la mijlocul terenului, Stoica a fost retras în linia defensivă de antrenorul Daniel Mogoșanu după numirea sa ca „principal” al echipei slătinene.

Sursa: Olt TV

28 Dec. 2011, 16:17 Seria 2
Pe aceeași temă