„În deplasarea de la Sibiu ne ducem pentru toate cele trei puncte, nu la unul”

Marius ANGHEL 05 Sep. 2012, 15:50 Seria 2

FC Olt Slatina debutează în actuala stagiune cu un meci tare. Divizionara secundă întâlnește, în deplasare, Voința Sibiu, echipă ce în sezonul precedent a evoluat în Liga I. Mijlocașul grupării slătinene, Cătălin Crăciun, speră într-o victorie, deși se așteaptă la o partidă dificilă, adversarii venind după o înfrângere în fața unei nou-promovate.

Mijlocașul grupării FC Olt Slatina, Cătălin Crăciun, consideră meciul cu Voința Sibiu deloc ușor, în condițiile în care adversarul vine după o înfrângere suferită în prima etapă. Jucătorul sub 21 de ani al divizionarei secunde spune că întâlnirea va fi tratată la victorie.

„În deplasarea de la Sibiu ne ducem pentru toate cele trei puncte, nu ne gândim la un punct, acum rămâne de văzut ce vom realiza. Va fi un meci greu, vin după o înfrângere, vor face tot posibilul să câștige, dar trebuie să ne mobilizăm să scoatem maximum de la acest joc”, a declarat fotbalistul grupării FC Olt Slatina.

„Sper să fiu titular”

Titular în ultimul test al verii, mijlocașul celor de la FC Olt Slatina speră să se regăsească în formula de start și în meciul cu Voința Sibiu. Fostul fotbalist al Universității Craiova crede că echipa are potențialul de a termina în primele locuri.

„Este un lot numeros, ne pregătim toți la fel de bine, sper să fiu titular. S-au creat relațiile de joc, pregătim meciul din deplasare cu Voința Sibiu. Ne dorim să terminăm în primele locuri, iar eu spun că putem realiza asta. Sunt echipe echilibrate, bune, cu jucători experimentați, va fi un sezon foarte, foarte greu”, a mai spus Crăciun.

Meciul se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul „Municipal” din Sibiu.

Sursa: Gazeta Nouă

Marius ANGHEL 05 Sep. 2012, 15:50 Seria 2
Pe aceeași temă