Iancu nu acceptă colacul de salvare al lui Duru!

13 Mar. 2012, 11:48 Seria 2
Iancu nu acceptă** colacul de salvare al lui Duru!

FRF a anunțat că FC Timișoara se poate consola cu un loc în liga secundă în sezonul viitor, dacă nu primește licența pentru primul eșalon. Pe Iancu vestea nu îl încântă cu nimic: „Clubul nu are niciun viitor fără consolidarea acționariatului”.

Federația Română de Fotbal a anunțat că, pentru a juca în Liga a II-a în sezonul viitor, cluburile nu au nevoie de licență. Astfel, nedepunerea dosarului pentru licențiere nu ar însemna o retrogradare în liga a treia pentru FCTimișoara, așa cum se anticipa.

Patronul actual al clubului bănățean nu este însă deloc încântat de această știre. Marian Iancu nu mai vrea să investească în echipă sub nicio formă. „Acest club nu are niciun viitor fără consolidarea acționariatului, fie că e vorba de preluarea a 51% din acțiuni de către puterea locală, fie că vorbim de preluarea întregului pachet de acțiuni. Nu putem vorbi nici de prima ligă, nici de a doua, nici de a treia, dacă Poli nu se va defini ca proprietate a locului. Este parte din patrimoniul local și nu mai trebuie să fie la dispoziția unui privat, chiar dacă e vorba de un privat de bună-credință, cum suntem noi, sau unul de rea-credință, cum a fost Zambon”, a declarat Iancu.

Negocierile pe care puterea locală le poartă pentru preluarea pachetului de acțiuni de la grupul BkP vor începe în această săptămână.

Articol scris de Radu FAUR

13 Mar. 2012, 11:48 Seria 2
Pe aceeași temă