Huțanu: „Cred că 80 la sută suntem salvați”

08 May. 2012, 14:50 Seria 2
Huțanu:** „Cred că 80 la sută suntem salvați

Jucător ce a evoluat puțin în acest retur, mijlocașul dreapta Petrică Huțanu a punctat decisiv în duelul cu Mureșul Deva. Fotbalistul grupării FC Olt a înscris în minutul 90, iar Dragalina a majorat scorul în prelungiri. Mijlocașul consideră victoria meritată, chiar dacă a venit pe final de meci.

Trimis pe teren în repriza secundă, mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Petrică Huțanu, a dat lovitura de grație în minutul 90, deschizând scorul cu Mureșul Deva, partidă câștigată cu 2-0. Vitale în lupta pentru supraviețuire, punctele obținute în deplasarea de pe terenul uneia dintre contracandidate au adus liniștea în tabăra alb-vișinie.

Mijlocașul dreapta consideră succesul meritat după aspectul jocului.

„Am jucat puțin în returul acesta, dar m-am pregătit foarte bine, iar când antrenorul a avut nevoie de mine, am intrat și mi-am făcut datoria. Este o victorie meritată, părerea mea este că am dominat și în prima repriză, însă nu am marcat. Este bine că am făcut-o în cele din urmă”, a declarat mijlocașul celor de la FC Olt, Petrică Huțanu.

„Cred că obiectivul va fi atins printr-o victorie cu FC Argeș”

Lupta pentru supraviețuire ar putea fi decisă printr-o victorie în confruntarea de pe teren propriu cu FC Argeș. Un eventual succes al alb-vișiniilor le-ar asigura în mare parte menținerea în eșalonul secund. Mijlocașul dreapta Petrică Huțanu este convins că obiectivul va fi atins mai devreme de finalul sezonului.

„Ne-am îndepărtat de zona retrogradării prin victoria de la Mureșul Deva și 80% cred că ne-am salvat. Sută la sută, dacă sâmbătă câștigăm cu FC Argeș obiectivul va fi îndeplinit. Ne dorim cu orice preț cele trei puncte, sperăm să le obținem pentru a ne ușura misiunea”, a mai spus Huțanu.

FC Olt Slatina se află deasupra liniei retrogradării, la patru puncte de Juventus București. Sâmbătă, alb-vișiniii primesc vizita celor de la FC Argeș, formație ce a ieșit din cursa pentru locul al treilea.

Sursa: Gazeta Nouă

08 May. 2012, 14:50 Seria 2
Pe aceeași temă