Hocus – pocus cu biletele la meciul CS U – FC U Craiova!

Marius ANGHEL 19 Nov. 2013, 13:19 Seria 2
Hocus - pocus cu biletele** la meciul CS U - FC U Craiova!

Suporterii craioveni care vor să vadă sâmbătă partida dintre CSU și FC Universitatea Craiova vor scoate din buzunar între 15 și 20 de lei. Asta după ce, inițial, suporterilor Universității li se promisese acces gratuit pe stadion. Apoi, câte cinci lei pentru șase mii de bilete la peluza sud.

CSU a scos la vânzare, vineri, doar on-line, aproximativ 5.000 de bilete, pentru tribuna a II-a. După o întâlnire pe care membri ai Peluzei Sud ”97 au avut-o cu primarul Lia Olguța Vasilescu, suporterilor li s-a promis acces gratuit, în baza unor reciprocități care se fac, în lumea modernă, între galeriile unor echipe.

Înțelegerea a fost că la peluza sud vor fi disponibile șase mii de bilete cu 5 lei fiecare. Ieri însă, prețurile s-au modificat din nou. La peluza sud se va intra cu 15 lei, exact același preț ca și la tribuna a II-a. Cine vrea să vadă partida de la tribuna I, plătește în plus cinci lei, adică 20 de lei pe bilet. Biletele au fost scoase la vânzare exclusiv on-line. Toate astea după ce, inițial, reprezentanții clubului Primăriei anunțaseră că biletele vor avea toate același preț – 15 lei. Pe contul său de Facebook, Gabriel Târcă (Gabi Blondu) a scris că a refuzat să primească bilete gratuite la peluza sud, insistând să plătească cinci lei pe bilet.

Probabil că noul preț al biletelor de la peluza sud a fost gândit de președintele Pavel Badea, care încearcă astfel să țină departe susținătorii FC Universității Craiova de stadion.
Pe seară, liderii Peluzei Sud ”97 au reușit să ajungă la o înțelegere cu Pavel Badea.

În atenția suporterilor Universității Craiova
Peluza Sud ”97 anunță următoarele:
– Biletele pentru meciul de sâmbătă (23 noiembrie) se vor pune în vânzare joi, ora 12, la magazinul clubului FC Universitatea Craiova, prețul unui bilet fiind de 15 RON. Biletele sunt exclusiv în peluza sud!
– Facem apel la toți suporterii să își achiziționeze bilete încă din prima zi (joi, 21 noiembrie, între orele 12 și 19).

Știința este numai una!!!

Comunicat Peluza Sud ”97

Sursa: Ediție.ro

Marius ANGHEL 19 Nov. 2013, 13:19 Seria 2
Pe aceeași temă