Decizia luată de Petrolul înaintea meciului cu Metaloglobus, primul pe teren propriu din 2019. Anunțul cu care echipa ploieșteană vrea să atragă și mai mulți spectatori la stadion

Marius ANGHEL 26 Feb. 2019, 15:51 Campionat
Decizia luată de Petrolul înaintea meciului cu Metaloglobus, primul pe teren propriu din 2019.** Anunțul cu care echipa ploieșteană vrea să atragă și mai mulți spectatori la stadion

Petrolul a început cu o victorie meciurile oficiale din 2019, duminica trecută trecând cu 2-0 de Pandurii, la Târgu Jiu, în cadrul etapei a 22-a a Ligii 2. Primul joc pe teren propriu îl are programat tot în ziua de duminică, pe 3 martie, de la ora 14:00, atunci când primește vizita celor de la Metaloglobus, echipă care vine după un succes cu 1-0 cu FC Argeș și care din această iarnă a fost preluată de Laszlo Balint, antrenor pe care și l-a dorit și conducerea „lupilor”. Formația din Capitală e cea care i-a produs primul eșec Petrolului în acest sezon, după acel 1-0 înregistrat în etapa a 4-a.

Înaintea primului joc desfășurat în acest an pe „Ilie Oană”, echipa ploieșteană a anunțat că face cadou doamnelor și domnișoarelor, suporterițele „lupilor”, intrarea gratuită pe stadion, cadou cu ocazia zilelor de 1 și 8 martie.

„Cum ne aflăm în preajma a două sărbători importante, Mărțișorul și a Ziua Internațională a Femeii, FC Petrolul Ploiesti le oferă un cadou doamnelor și domnișoarelor ce vor să asiste la primul joc oficial al anului de pe „Ilie Oană”.

Astfel, suporterițele „lupilor” vor avea accesul gratuit la meciul dintre FC Petrolul și Metaloglobus București (duminică, 3 martie, ora 14.00), intrarea pe stadion urmând să se facă pe baza unor invitații ce vor fi distribuite, către doamne și domnișoare, la porțile de acces ale arenei „Ilie Oană”.

Vă așteptăm, așadar, duminică, 3 martie, începând cu ora 14.00, pe stadionul „Ilie Oană”!”, a anunțat Petrolul pe pagina sa de facebook.

Altfel, începând de astăzi, 26 februarie, vor fi puse în vânzare biletele pentru jocul cu Metaloglobus, programat duminică, de la ora 14:00, tichetele urmând să fie disponibile atât la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”, cât și on-line sau în magazinele partenere Entertix. În privința abonamentelor pentru partea a doua a sezonului, în această săptămână nu se vor mai emite.

Prețul biletelor este următorul:

Peluze – 8 lei;
Tribuna II – 12 lei;
Tribuna I – 20 lei;
Tribuna 0 – 25 lei;

Petrolul este, în acest sezon de Liga 2, una dintre echipele cu cea mai mare medie de spectatori pe teren propriu, dar și în deplasare.

După 22 de etape scurse din Liga 2, Petrolul ocupă locul 3, cu 48 de puncte, la fel ca Academica Clinceni, care e pe 2 datorită golaverajului mai bun, și la un punct în spatele liderului Sportul Snagov.

Marius ANGHEL 26 Feb. 2019, 15:51 Campionat
Pe aceeași temă