Meciurile CSM-ului nu mai pot fi urmărite din Tribuna a II-a în partea a doua a sezonului: „Ne cerem scuze față de microbiști”

Marius ANGHEL 23 Feb. 2015, 19:09 Diverse
Meciurile CSM-ului nu mai pot fi urmărite din Tribuna a II-a în partea a doua a sezonului:**

Conducerea echipei CSM Râmnicu Vâlcea a anunțat pe site-ul oficial că a luat decizia de a închide până la finalul sezonului accesul spectatorilor în Tribuna a II-a a stadionului Municipal. Din cauza lucrărilor din parcul Zăvoi s-a luat această hotărâre care îi va obliga pe vâlceni să vadă meciurile favoriților doar de la Tribuna I și 0.

Altfel, CSM a anunțat și preșurile biletelor pentru partea a doua a sezonului.

Iată comunicatul:

„Având în vedere că în Parcul Zăvoi sunt în plină desfășurare lucrările de modernizare, că zona este închisă circulației și că nu se putea asigura accesul pietonal către Tribuna a II-a a stadionului, am luat decizia ca în meciurile rămase până la terminarea acestui sezon spectatorii să poată urmări meciurile echipei noastre de fotbal doar de la Tribuna I și de la Tribuna 0. Accesul general se va face pe la poarta I a stadionului, aflată pe Splaiul Independenței de lângă Râul Olănești.

Totodată s-a stabilit și prețul bitelelor pentru partea a doua a returului de campionat și pentru meciurile din turneul final. Astfel, intrarea generală pentru Tribuna I va costa 8 lei, pensionarii și copiii sunt 14 ani având bilete speciale cu o valoare de 4 lei. La tribuna 0 tichetele vor costa 20 de lei.

Menționăm că nu s-a găsit o altfel de soluție, conform normelor de securitate impuse de Federația Română de Fotbal și ne cerem scuze față de microbiștii obișnuiți să vadă meciurile de la Tribuna a II-a”, se arată în comunicatul clubului din Râmnicu Vâlcea.

Marius ANGHEL 23 Feb. 2015, 19:09 Diverse
Pe aceeași temă